Sayfa 328/1001 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Asgari ücret sanırım 3000 TL civarında olacak az aşağı yada bu seviyeye yakın. A101 bile eleman azaltıyor muhtemelen bir şeye karşı ön almak istiyorlar.

2. Cuma kapanış barları der ki;
    Yarın sabah yatay açılıştan spot açılışıyla az salacak.
    Shortcuları biriktire biriktire alacak.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. 30 hisselerinin zirve yapması için bana göre faizlerin %50 olması gerekir..peki neden faiz artışlarına başvurulmuştuki, 30 hisseleri dışında borsa ne güzel gidiyordu yukarı..
    şu halde 30 hisselerinin sadece faizle yükseleceği de biliniyordu..
    çünkü, dolarizasyon çözülmeliydi..ama olmadı olamıyor..bu sefer reform yöntemini ya da lafını deneyecekler..

4.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    ne dediginiz anlaşılmıyor,ben diyorumki,bogaziçi ün. yada dengi degilsen ülkede vay haline gençlerin diyorum,sen kendince yaşadıgın hayatına yazmışsın,ben gençleri diyorum gençleri,gençler ne yapsın,evlenmesinmi,tek başına bir ömürü makarnaylamı geçirsinler bim den a 101 den makarna alarak ömürmü geçirsinler by ariston
    Şantiye şefi abilerinin onlara örnek olmak için
    mesleğin ilgi-dikkat-sorumluluk-vefa-şeref-namus olduğunu göstermeye çalışmasını angarya sanan,
    4 sene 60 ders yüzlerce sınavı geçilecek engelli koşu sanmış,
    annelerinin babalarının bir taneleri, prensleri, prensesleri
    yapmanın öğrenmek olduğu, yönetmenin liderlik olduğu,
    giderek kötüleşen çalışma-insan-ortam şartlarında gayret-anlayış-basiretin
    kaynayan su kazanından sıçratacak tek güç olduğunu
    idrak edemeyen, hatta bundan gözünü-aklını-gönlünü çeviren,
    bunun yerine ya ego yapıp ya da yavşayan
    yeni yetmemişler
    TAŞ YESİN!
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Biri videoda eski şoför babasına sormuş, eskiden kamyon şoförleri güçlü kuvvetli pazulu adamlardı şimdikiler tığ gibi diye. Hakikaten şimdi üniversite mezunları da var TIR cılar arasında. Babası da eskiden tekerlekler şamurelliydi, jantlar 4 parça idi, iki üç günde bir değiştirirdik ve çok dua ederdik demiş.

ABD li biri de Volvo TIR'ını tanıtıyordu yok yok TIR'da.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BİM'den Kıbrıs Tatlısı diye bir şey aldım, gayet güzeldi.

3 erkek çocuk 3 farklı kişilik olduk.
    Ben kendimi Hz. Süleyman'dan şanslı görüyorum. Akrabalarım fakir ama bana hep dua gönderirler.

Benim için başarı ne var ne yok her şey sahip olmaktır, ona bakınca herkes kendini şanslı saymalı.

Ortaokul'da gazeteden kese kağıdı yaptım, geçen TV'de naylon torba kalkacak kese kağıdı geri gelecek, kostik vs ile kese kağıdı yapardı insanlar para kazanırdı dediler.

Babam imam okuluna yollayacaktı o işde para yok diye direttim düz okula gittim.

Devlet herkese hem geçim kapısı hem de sevdiği bir uğraş sağlasa daha iyi olur ama o şekilde düşünen yok. Başarı olarak popüler olanları görüyoruz.

Askerde asteğmen Açıköğretim Boğaziçi'nden daha iyi demişti, ben de kitaplara baktım gayet anlaşılır. Muhtemel Boğaziçi vs'de hoca ön plana çıksın diye ders kitapları kazıktır.

Ahmet Nafiz Zorlu'yu örnek verdim gayet de mutlu oldum.

Beni de overqualified diye işe almadılar. Bir işimde mason olmadığım için ilerleyemediğimi söyledi birisi, bir başkası da senin yanında diğerleri geri zekalı kalıyor ondan istemediler dediler. Bunlara takılıp kalmadım.

Ama para ile bir kişiyi mutlu etmenin mümkün olmadığına inanıca biraz gevşedim. Yalnız olmasam veya mutlu etmem gereken birisi olsa tavuk çiftliği, ceviz bahçesi işleri cazip. Bugün Beypazarı Maden Suyu başarı hikayesini dinledim beğendim.

Okullar insan değil vatandaş yetiştiriyor, kişi kendini memur veya başkasının yanında iş yapmak dışında alternatiflere hazırlayamıyor.
    n desek anlamadın gençler dedik yine anlamadın bmbok ve yanlız kalmış hayatını anlattın sen tavuk çiftligi kur by ariston

7. Elektrik kesintisi sebebiyle giremedim.benim herhangi bir iddiam yok trend yukarı hemfikir iş.ayrjca cuma kapanışta hisse pay long um ben uyarı yaptım.ben ekleme hapabilsem görsel olarak açıklamada yapabilirim.ayrica Mart ayından beri yükselen trendi ben bildim hisseler bazıları 100 kat nerdeyse prim yaptı bildim biliyordum diyebilen olabilirmi sizce saİrin dediği gibi munkunmu kimse aç olamaz bu bir abartı demişti.lakin buradaki bir arkadaşın saçma sapan grafik paylaşarak alakasız şekilde düşer dediğini demiyorum.endeks 100 1800 mu seviyelerihtimali var ama duzeltmede lazım iyi geceler.yazdi ortaya düşecek diye yazdı sonrada gitti olmasın.

8. Yukarıda Fuzzy Logic cevap vermiş.

Boğaziçi Makina, Fen lisesi mezunu arkadaşım işsiz. Bir arkadaşım o da Boğaziçili, anarşist olmuş bir ara hristiyan olmuştu ailesi yurt dışında aslında. Diploma tek başına yeterli değil.

Bir yeğenim de ITU Makina Yüksek mühendisi, Forex'de ev araba kaybetti, işinden oldu, çocuğu var eşi boşadı başkası ile evlendi, benden abimden de çok para aldı geri dönüş olmadı.

Dünyada işsizlik bir sorun gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 328/1001 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •