Sayfa 425/1003 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. arkadaşlar ppz fonda öğleye kadar satış olursa,para aynı gün hesaba geçiyor mu?

2.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Şaka gibi.biraz önce vakıfla görüştüm.henüz bu konuda bankalara resme bir yazı gelmediği için eskisi gibi kesinti lapıyorlarmış.yani herşey Allaha emanet
    Vakıfbank’ın cevabı ilginç gerçekten. Yazıyı sanırım güreş federasyonundan bekliyorlar. Tam tipik devlet kurumu cevabı.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TC kimlik nosu veya Yabancı kimlik nosu varken vergi kimlik numarası kullanılamaz diyor tebliğ.
    Demekki eşinizin gönderiminde kimlik bilgilerinde bir uyumsuzluk olmuş.
    myfinans hocam tesekkur ediyorum
    Canlar gider heyyyy

4.  Alıntı Originally Posted by Venz Yazıyı Oku
    arkadaşlar ppz fonda öğleye kadar satış olursa,para aynı gün hesaba geçiyor mu?

14:30-15:00 arası hesaba geçer

5. teşekkür ederim

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ekledim hocam
    Sn yuji'ye güncellemeler için teşekkürler. Hisse fonlar arasına Elz'yi de ekleyebilir misiniz?(Aylık veri oluşmadığı için eklenemiyorsa sorumu geri alıyorum)

Kira sertifikası fonları'da yakında tekrar göze girebilirler. Tablodan baktığım kadarıyla, getirileriyle YFV ve MPK göze şimdiden çarpıyorlar. Değerlendirmeye alınabilirler(t+1 valör)

7.  Alıntı Originally Posted by stingray Yazıyı Oku
    açıklama için çok teşekkürler...ancak hala birçok şey muğlak...bekleyelim görelim başka ne diyelim
    Eskiden aldıklarınizi satıp yeniden al sa yaparak denemek lazım. Ben eskiden aldiklarimi sattım ancak getirisini begenmedigim için belki yeniden almayabilirim

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ekledim hocam
    Çok teşekkür ederim.

Sayfa 425/1003 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •