Sayfa 289/996 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Simdi cayir cayir harcayin.

Paralari yidin Duran Agabey..Lay lay lom diye.

Bazilariniz turku yakin.

Ekonomi sahlaniyahh.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    asgari ücrete yüzde 21 zam geldiğine göre tüm ürünlere aradaki farkı zamn olarak yansıtmayacaklarını düşünen varmı?

enflasyon yukarı.

açıklama öncesi kuru 7.49 yapmaları gözlerden kaçmadı tabi..
    Ortada bir para var herkes buna gözünü dikmiş durumda, esnafın, turizmcinin, havayollarının, yeni nesil kahvecilerin pandemi sonrası hepimizi sevgiyle kucaklayacağını biliyoruz.

Mesela yemek kartlarına şirketler yıl sonunda zam yapar, yılbaşında yemek yerleri zam yapar. Size gelen zamla fazladan bir gün tatlı bile yiyemezsiniz. şirketlerin verdiği yemek parası, az geldi. Bu sefer yemek yediğiniz tabaktaki patates oranı artar, diğer ürün oranı azalır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Maaşlara enflasyon oranında dahi eklenmeyen artışa ZAM deniyor. Pratikte artış değildir, zam hiç değildir.

Ama mal ve hizmetlere yapılan enflasyon üzerindeki arttırımlar GÜNCELLEME oluyor.

Hep Kılıçdar 'ın başının altından çıkıyor bunlar .

4. President Trump signs bill that includes $900 billion stimulus deal after delay.

https://www.yahoo.com/money/presiden...012610635.html

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    President Trump signs bill that includes $900 billion stimulus deal after delay.

https://www.yahoo.com/money/presiden...012610635.html
    Dunyadaki pendemi asilarinin baslamasi yaninda, bu tesvik paketi, altin ons fiyatini asagi ceker gibi gorunuyor.

Bakalim olacakmi, China ve Rusya icin hamle zamani.

6. Linç yiyeceğim biliyorum ama asgari ücret çok yüksek verildi.
    Beyaz yakalı yine en fazla resmi tüfe rakamı kadar (%14) zam alacak. Asgari ücrete %22 beyaz yakalıya en fazla %10-14
    Kendi seçmeninin çoğu asgari ücretli chp lilerin çoğu beyaz yakalı olduğundan yıllar boyu yaptıkları yakınsama devam ediyor.
    Bunun böyle olacağını söylemiştim...
    Yakında beyaz yakalıyla mavi yakalı aynı ücrete denk gelirse şaşırmam.
    Üniversite okumanın, yıllarca sıralarda dirsek çürütmenin bir anlamı kalmadı.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7. Ayrıca işverenlerin hepsi sanki koç sabancı.
    3-5 işçi çalıştıran küçük işletmeler ne yapacak? Zaten pandemi nedeniyle kepenk kapatmamak ve işçi çıkarmamak için direniyorlarken bir de yüksek işçi maliyetine ne kadar dayanabilecekler?
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Linç yiyeceğim biliyorum ama asgari ücret çok yüksek verildi.
    Beyaz yakalı yine en fazla resmi tüfe rakamı kadar (%14) zam alacak. Asgari ücrete %22 beyaz yakalıya en fazla %10-14
    Kendi seçmeninin çoğu asgari ücretli chp lilerin çoğu beyaz yakalı olduğundan yıllar boyu yaptıkları yakınsama devam ediyor.
    Bunun böyle olacağını söylemiştim...
    Yakında beyaz yakalıyla mavi yakalı aynı ücrete denk gelirse şaşırmam.
    Üniversite okumanın, yıllarca sıralarda dirsek çürütmenin bir anlamı kalmadı.
    Kusura bakmayın ilk linci ben yapayım. Chp asgari ücreti 3100 tl uygulayın diyorsa chpli işverenlere düşen en az 3100 tl maaş ödemektir.
    Sorun asgari ücret artışı değildir. Sorun insanların asgari ücretle çalışmak zorunda olmasıdır. Şimdi bu zam sonrasında emeklilere enflasyon oranının üstünde zam yapılması elzemdir.
    Beyaz yakalının sorumluluk taşıyan kesim hatta gülümseten tabiriyle işveren tarafı olduğu düşünülürse onlar işverenin asgari ücret için önerdiği zam oranını alacaklardır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 289/996 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •