Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?
- Oylayan
- 145. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
-
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
-
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
-
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
-
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
-

Originally Posted by
hkm
Valla 1972 deki seyahatin çakma olduğuna dair onlarca video belgesel izledim,isteyen araştırsın.Her konuda teknoloji nerden nereye geldi ,aya seyahat konusunda 1972 de nirvanaya varıldı,tekrarına gerek yok deniyor da ben pek o konuya inanamıyorum.Bu kadar imkanlar arttı 1972 de cep telefonu yoktu,tüplü tv ler vardı,ultrason bile ilkeldi,bilgisayarlar malum bir odayı kaplıyordu adam gibi bir bilgisayar ,o zamanın imkanları ile aya insanlı gidilebildi,şimdi gerek yok deniyor ne diyelim kimbilir belki de öyledir.
Konunun başını göremiyorum. Bu başlıktan da bende engelli olan ve her konuda illuminatinin böyük oyununu çözen amca geçmiş heralde. Girdiği herhangi bir başlığı deli saçması zırvalarla dolduruyor, konu ne olursa olsun lafı bir şekilde böyüh oyuna getiriyor nasıl yapıyorsa. Ne diyelim alıcısı çok bu muhabbetlerin memlekette.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Delta Heavy
Konunun başını göremiyorum. Bu başlıktan da bende engelli olan ve her konuda illuminatinin böyük oyununu çözen amca geçmiş heralde. Girdiği herhangi bir başlığı deli saçması zırvalarla dolduruyor, konu ne olursa olsun lafı bir şekilde böyüh oyuna getiriyor nasıl yapıyorsa. Ne diyelim alıcısı çok bu muhabbetlerin memlekette.
Valla aya seyahatın çakma olduğuna dair mükemmel bir link verdi deminden beri onu seyrediyorum,siz de engeli kaldırın bence ,bilgiden fikirden zarar gelmez,illa katılmak gerekmez.
-
Aslında linki de sizin entry ye istinaden verdi.
-
Sadece grafik abinin emtia, hisse, bes gibi farklı konularda çok güzel bilgi ve tecrübesi var. Ama bu tecrübelerden ziyade 7/24 tüm başlıklarda butip başlıkla pekte ilgisi olmayan konuları paylaşıyor.
Çoğu varsayım. Doğru dahi olsa başlıklarla ilgisi olmadığını ve başlıkları kirlettiğini düşünüyorum.

Originally Posted by
Delta Heavy
-
Sen asıl bunu seyret Sayın Hkm. Bizim HES Kodunun bir sonraki aşaması global CovidPass uygulaması. Mutlaka seyret ve olayın nereye varacağını tahmin et. World Economic Forum da taze tanıtıldı. Dijital kölelik düstopyası gerçek oluyor yakında. Komplo diyen varsa artık ne diyeyim bilemiyorum.
https://twitter.com/yol_cu_luk/statu...008308231?s=20

Originally Posted by
hkm
Valla aya seyahatın çakma olduğuna dair mükemmel bir link verdi deminden beri onu seyrediyorum,siz de engeli kaldırın bence ,bilgiden fikirden zarar gelmez,illa katılmak gerekmez.
-
Aya gidilmediğini söyleyen insanları dinlediğinizde muhtemelen biraz sonra size dünyanın da düz olduğunu anlatmaya başlayacaktır.
-
Şu an uçağa, cruise'a, taksiye, toplu taşımaya binemiyorum, otellerde kalamıyorum, ofise veya konferanslara, toplantılara gidemiyorum. Yalnız ben değil bütün dünya bu halde. CovidPass neden kölelik olsun anlamadım. Asıl hala böyle bir şey yapmamış olmalarından ötürü sinirliyim.
-

Originally Posted by
wolf1453
Aya gidilmediğini söyleyen insanları dinlediğinizde muhtemelen biraz sonra size dünyanın da düz olduğunu anlatmaya başlayacaktır.
Yok adamlar uyanık bir gerçeğin yanına on tane çakma teori koyuyorlar ki sizin gibi düşünenler bu tarz konulara kafa yormasınlar ne denirse eyvallah diye kabul etsinler.Ben şu noktada eminim siz bu lafı ettiniz ama sn sadecegrafiğin verdiği linki seyretmediniz,acaba ne denmiş diye düşünmediniz bile.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri