Sayfa 774/1013 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku

Hatta şu resimde bile kamanın ana desteğinde TOBO mevcut yahu adamlar nasıl bir algı yarattıysa mübarek buradan alıcı çıkmıyor güzel aslında.

Sizinle teknik tartışacak değilim..

O resim dediğiniz şeylerden para kazanıyorum ben..

Ayrıca, TOBO dip formasyonudur.. Diplerde oluşanlar dikkate alınır..

Başka şeyler söyleyin de inandırıcı olsun..

Mesela deyin ki ;" 3.94'den başlayan düşüş 0.382 fibo desteğinden cılız bir tepki verdi yukarıya.. 3.65 yukarı geçilemezse de bu bu tepki sönümlenir."

Yoksa her gördüğünüz şekli sadece ve sadece TOBO sanarsanız inandırıcılığınız kalmaz..

Syg, svg.

2. Geniş açıdan bakıldığında şablon bu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Usdtry haftalık kanal dibindeyken sepet kur bu kanalı kıralı 3 hafta oldu.

Sepet kur formasyonu kırdı gitti bu hafta throwback testinide yaptı zatan o ara usdtry 3,4990 da dipledi.

Usdtry grafiğine odaklanılacağına sepet kura bakılması daha sağlıklı sonuçlar veriyor.
    Misal Euusd %6 ralli yaptı sepet kur yüzünden usdtry buna iştirak etmedi aynı şekilde ikiz grafiği usdzar %5 ten fazla aşağı haretket etti usdtry gene eşlik etmedi sadece sepet kurda tobo sağ omuzu yapmak için 3,5880 den 3,4990 hareketi yapıldı son haftada.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. dip henüz görülmemiş olabilir.

ama orta vadeciler için sorun yok bence.

5.  Alıntı Originally Posted by MESUTK Yazıyı Oku

dip henüz görülmemiş olabilir.

ama orta vadeciler için sorun yok bence.
    Rica etsem orta vadeyi tanimlarmisiniz ?

Ne kadar bir suredir.

6. orta vade için net bir süre vermek mümkün değil.

ama grafikten gördüğüm Şubat - Mayıs düşüş dönemidir.

Mayıstan bu güne kadar ise dip yapma.

bir iki ay içerisinde farklı bir noktada görebiliriz. ( hedef yok, grafik neresi yeterli der ise orası hedef )

7. kamanın içinde TOBO, niye olmasın, tabiki de olur...MERKEZ faize abanarak doları baskılamaya çalışıyor... çok ciddi savaş var benim gördüğüm, sadece piyasa da değil her yerde

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sizinle teknik tartışacak değilim..

O resim dediğiniz şeylerden para kazanıyorum ben..

Ayrıca, TOBO dip formasyonudur.. Diplerde oluşanlar dikkate alınır..

Başka şeyler söyleyin de inandırıcı olsun..

Mesela deyin ki ;" 3.94'den başlayan düşüş 0.382 fibo desteğinden cılız bir tepki verdi yukarıya.. 3.65 yukarı geçilemezse de bu bu tepki sönümlenir."

Yoksa her gördüğünüz şekli sadece ve sadece TOBO sanarsanız inandırıcılığınız kalmaz..

Syg, svg.

8. Doları çok baskılıyorlar, 2000'nin sonlarını hatırlatıyor bu durum. Faiz mi enflasyon yaratır, enflasyon mu faiz yaratır.. Tavuk yumurta civciv durumuna döndü bu olay.Geçen yılın sonunda MERKEZ dolar bu seviyelerdeyken faize dokunmadı. Baktı dolar coştu, bu enflasyon yarattı, şimdi faizi yükseltip doları baskılamaya çalışıyor. Bir de KATAR'dan geldiği söylenen paralar var.Tabi şimdi KATAR'ın hali de dumanŞu birkaç aylık süreye baktığımızda enflasyonun faize neden olduğu görülüyor. Enflasyona dolar neden oldu. Yaw dola niye yükseldi, ben bunu çözemiyorum işte, kafam duman yaaw

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Saatlik 232 pisplik dikme bar attı usdtry hani büzzüğü yiyen shortçu bunu satar o barı geri yutar varsa öyle bir 15 okkalı biri bizde satalım hemen. Şuan jöleli tayfası gene ufaktan 5 lik barlarda tırmalıyorda yemez hayvan terli.

Sayfa 774/1013 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •