Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1614 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Oyuncu bu günde ky. süzme kapanını 15 e kurmuş ! begenmeyenin malına talibim buyrun diyor

Nİbaşta operasyon bitmeden ve cemasta bedelli süreci netleşmeden baskı devam gibi...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    Oyuncu bu günde ky. süzme kapanını 15 e kurmuş ! begenmeyenin malına talibim buyrun diyor

Nİbaşta operasyon bitmeden ve cemasta bedelli süreci netleşmeden baskı devam gibi...
    İnşallah öyledir syn illim. Cemaşın bedelli parasına ieyho satmıyorlarsa," beğenmeyenin malına taliplerdir". Bir kaç gün önce birileri 1.15 vermiyorlarlar, niye diye soruyordu. Bende kendine bekle alırsın demiştim .sonra kabalaşarak, "Rıza abine söyle, 1.05 kadar her kademeden 100 bin lot taliplisiyim" diye kaba gürültü yapıyordu.

Ben bir şey demiyorum mal ortada. ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    İnşallah öyledir syn illim. Cemaşın bedelli parasına ieyho satmıyorlarsa," beğenmeyenin malına taliplerdir". Bir kaç gün önce birileri 1.15 vermiyorlarlar, niye diye soruyordu. Bende kendine bekle alırsın demiştim .sonra kabalaşarak, "Rıza abine söyle, 1.05 kadar her kademeden 100 bin lot taliplisiyim" diye kapa gürültü yapıyordu.

herkes herşeyi söyler biri bir şeyi söylüyor diye tüm tahtanın stratejisini birilerinin söylediği ile yorumlamak pek mantıklı değil. Bakınız sizin gibi yıllarca maduriyetini yaşayanların yorumları var yada yeni giren heycanlıların yorumları var ! her ikiside şuanı yansıtmayabilir...tabiki senaryolar içerisinde olumlu da olumsuzda mümkün. sonuçta spekülatif tahta ! makara yazıları ciddiye almamak gerek bence...

bu arada cemaş bedellsine olur çıkmama ihtimali de var bence...

nibaşta operasyon bitince düzeltme yükselişi yada durulma süreci yaşanır nibaşta...

bakınız cemaşta da aynı sizin gibi madurlar vardı..ve geçen yıl aynı şuan sizin yazdıklarınızı yazdılar haksızda değillerdi fakat oyuncu geçen yıla oranla bedelli sürecini de katarsak ciddi düzeyde yükseliş gerçekleştirdi ginede...tabiki sizin benim için değil kendi çıkarları için...

ieyho da ki beklentilerimin sebebi de bu...kuluçka evresi sürüyor bana göre...yanılma payımız mevcut elbette...yıllardır spekülatif tahtada alım satım yaparım envai tür patron kaadına girdim hiç birinde de yakalanmadım çünkü hayalperestliği sevmem kuluçkada girer operasyon başlangıcında çıkarım...

şuan adamlar 1e 10 giden kaada giriyor ben 25 yıldır borsadayım titrerim o kaatlarda...girenlerde mangal gibi yürek var...ama sizin gibi yıllarca hapis kalacaklar haberleri yok...ieyho da henüz o aşama olmadı yani oyuncu daha kar edecek ! cemaş ve ieyho da oyuncunun operasyon diyebileceğimiz bir işlemi olmadı henüz...tam tersine iki tahtada da baskı kuruyor oyuncu sanki ky. yükünü atmak ister gibi ! mal satmak isteyen oyuncu ky. ye hayal suna ve tahtanın da kıçını başını oynatır ! aynı nibasta ki gibi !!!

yıllardır spekülatif kaat analizi yaparım oyuncularının tarzı hep aynı !!! kuluçkada ölümüne baskı ! ve sonra birden pembe haber akışı ve kıçı başı oynayan tahta !
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    İnşallah öyledir syn illim. Cemaşın bedelli parasına ieyho satmıyorlarsa," beğenmeyenin malına taliplerdir". Bir kaç gün önce birileri 1.15 vermiyorlarlar, niye diye soruyordu. Bende kendine bekle alırsın demiştim .sonra kabalaşarak, "Rıza abine söyle, 1.05 kadar her kademeden 100 bin lot taliplisiyim" diye kaba gürültü yapıyordu.

hala öyle ben onun yolunu yemem 1.14 bekliyor alışım bugün 1.14 kapatmasın 1.13 çekerim yarın..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •