Türkiye, 2019 bilgilerini 31 Aralık günü 54 ülkeyle paylaşıyor. Bunlar arasında Türklerin yaşadığı Avustralya, Danimarka, Finlandiya, İngiltere, İsveç, Norveç var. Türklerin çok yoğun olduğu ve yaklaşık 6 milyon gurbetçinin yaşadığı Almanya, Fransa, Belçika, İsviçre, Hollanda, Avusturyaya ise bilgiler 2021'de gidecek. Tek umut, erteleme. Aksi halde gurbetçiler çok ağır vergi ve hapis cezalarıyla karşı karşıya.
Fena sikertirler, Turkiyede yaşam mükemmel Avrupa batık diyenlere, kol gibi girer umarım.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yıllar önce, ben 4-5 yaşlarındayken babam; "biriktirdiğimiz parayı bankaya yatırdım" dediğinde bir para oteli hayal ederdim. Yani paramızı bankacılar orada konuk ediyor, yatırıyor biz istediğimiz zaman oradaki yatağından kaldırıp bize veriyorlar diye düşünürdüm.
Yıllar sonra ben de bankacı ve borsacı oldum bankaların para kazanmak zorunda olan para ticareti yapılan yerler olduğunu anladım.
Şimdi ellili yaşların sonuna geldim hala pek çok arkadaşım yatırılan paranın bankada bulunduğu veya bulunması gerektiğini düşünüyor.
Yine pek çok arkadaşım asgari ücretin fazlasıyla artırılmasının çalışanların refahını arttıracağını düşünüyor.
Yapacak bir şey yok.
Dolar/TL < 7.40
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri