bozgurt 5 dakkalığa bi baksana, orda bişiyin hazırlığını gördüm sankim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt Bi deniyek bakalın makina nasıl bir tepkime içine giriyor, 1633 den bi dene lönk ütersem paranızı geri vermem bak peşin süüüleyim 1637 flat Değüşük bişii deniyor, niye gitmiyor anlamadım
Hamdım Piştim Yandım
log da baktığımızda 1994 den başlayan trend 2000 yılında yükeliş kanalını yukarı kırmıştı..kırmıştı ama 2000 de log bazında aşırı da yükselmemişti ..zaten bu kırış da çöküşün habercisi olmuştu. şimdi de tam da bu aşamadayız
Originally Posted by Zinedrimed Tebrikler biz kardeşine yatırım yaptık ama onun da mecali yok... Teşekkürler oyun dünde söylediğim gibi eregl kurulu . Allah gönlünüze göre versin.
Originally Posted by hayek usd longlara eklemeleri yaptik yarin maximum seviyeye cikiyoruz insallah 7.45 subat vade ortalama ile long devam (yarin biraz daha ort. duser) ocak ayinin 2. yarisi pozisyonlarimizi kapatmayi planliyoruz yatırım tavsiyesi değildir şubatta bir şey beklemeyin dolardan bence...
Originally Posted by şahit bozgurt 5 dakkalığa bi baksana, orda bişiyin hazırlığını gördüm sankim. Şelalenin mi Şaka bi yana geçenlerde bi yerde okumuştum aklıma geldi, du senle paylaşayım. hulk ne zaman yüzde4-5 yükselse ertesi gün endeks satış yiyor yazmıştı.
Originally Posted by sindoma53 Teşekkürler oyun dünde söylediğim gibi eregl kurulu . Allah gönlünüze göre versin. Amin ,hepimizin İnşallah...
Bıst de 5 dk da1473 kırarsa aşağı 1466 kadar sarkma olabilir.
Forum Rules
Yer İmleri