Originally Posted by
Saf_sata
Hocam birde benim tarafımdan bakın; Yıllar sonra hisse/altın/usd doğrudan ürün yatırımını bırakıp eylül sonu ekim başı fon yatırımına başladım. Bugün itibariyle hsyf tarafındaki relatifim kocaman bir 0.. Sizin 2020 hsyf relatif getiriniz %60 altında değildir tahminimce. Bende fonarşi başlığındaki yazılarınızı hatırlayarak ve vademin uzun olduğunu düşünerek kendimi avutuyorum. Çok direndim ama bu 0 relatif durumu cidden moralimi bozdu ve yaklaşık %35 lik kar rakamını bugün aldım , maliyet kısmını satmamak üzere aldığım için bıraktım. Olası düzeltme vs hareketinde kullanmak için kıyıda ppf olarak bekleteceğim.
MI 5 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz şanssız bir dönem olmuş sizin için maalesef. Neyse inşallah şansınız yaver gider de geri dönerse sattıklarınızı yerine koyarak telafi edersiniz. Umalım ki bu kötü relatif süreci geçici olsun.
Selamlar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri