Sayfa 845/928 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by cokfakir Yazıyı Oku
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte şahsi düşüncem 120 lere gitmesi.
    hani ky eline verilecekti her halde hisse aldın

2. Öyle bişey demedim ben osman bey sadece 60 larda dikkatli olalım izleyelim dedim trendi yakalayıp alımlar çoğalınca bende 67 den verdiğimi 63 den geri aldım. Ve ky nin eline vermek falan başkasıyla karıştırıyorsunuz heralde

3.  Alıntı Originally Posted by ozzy_34 Yazıyı Oku
    ege gübrenin sermaye 10 milyon kâr 80 milyon 9 aylık yıllık 120 olsa sermayesinin 12 katı kâr . kozal 152 milyon sermaye kâr 1 milyar 447 9 aylık ..yıllık 1.900 falan gelirse oda bire 12 falan kâr.demekki bire 12 100 tl den işlem görüyor.. gübre 6 milyar dolarlık altını 10 senede çıkaracaksa yılda 600 milyon dolar oda 4 milyar tl eder 200 de gübreden olsa 4 milyar 200 kâr bire 12 yapar. ama burada altını çıkarma maliyeti , fire falan düşmedim. sözün özü fiyatlanma devam edebilir /duraklar / düşer bilemeyiz. Yaptığım kaba hesap , altın çıktı .(masraf, fire sıfır ki masraf tabiki olacaktır.) para kasaya girdinin hesabı...ben şahsen 97 den koza almıyorsam gübreyi sadece bugün dahil bundan sonra ''altına hucum''furyasından faydalanma amaçlı olarak alıyor /satıyora takılıyorum... günlük matriks prime iz süren stop losslu.KESİNLİKLE AL SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR....
    daha dün kötülüyordun sendemi ky elinden aldın

4.  Alıntı Originally Posted by cokfakir Yazıyı Oku
    Öyle bişey demedim ben osman bey sadece 60 larda dikkatli olalım izleyelim dedim trendi yakalayıp alımlar çoğalınca bende 67 den verdiğimi 63 den geri aldım. Ve ky nin eline vermek falan başkasıyla karıştırıyorsunuz heralde
    geriye dönük yazılarına bakar millet ona göre karar verir millet

5.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    10 yila cikarmasi imkansiz...20 yil deyin....100 ton demeyin yarisi kesin yarisi muhtemel deniyor....100 ton olsa bile yilda 5 tonu gecmez uretim.....cikarma maliyeti yeralti madenciligi var min. 900 dolar...yani yillik cikarilabilecek 5 ton max.altinin 2.5 tonu kar olur...yillik bugunun parasi ile en iyi senaryoda 800-900 milyon kar olur...bu pasta kime ait olacak soru bu...bu pasta gubretasin olmayacak bence..gubretasin bu isletmeyi kendi imkanlari ile cikarmasi zor...mutlaka biri ile calisacak....yarisi gubrf ye kalsa bile zor suan hisse hayalleri fiyatliyor....burada benim dusuncem yuksek bedelli gelir birileri hisse dususune fena yakalanir ustune birde sirkete para vermek zorunda kalir...burada hisse dususune yakalanip bedelliye katilmak zorunda kalma durumu olanlar icin kabus olacak...hissenin nereye cikacagini kimse bilemez spek haricinde....bugun kazma vursalar 3 yil sonra altin cikar birde o kisim var...3 yil hep gider...
    Rex sen hala almamışa benziyon anlaşılan

6. Bakılsın hele osman bey ben ky nin eline verecekler diye bişey dediysem eğer çıkar herkesten özür dilerim. Lakin sende geçmişe dön bak öyle bir şey dememişsem sen de özür dileme erdemini gösterirsin umarım

7.  Alıntı Originally Posted by cokfakir Yazıyı Oku
    adamlar vebal adlı e siz şimdi tavandan millete aldırarak vebal almadınızmı tavanlar serisi yapacak diyerek
    28-12-2020, 10:47
    cokfakirCevaplar
    6,757
    İzlenme
    932,897
    kademe gördükçe basıyolar acemiler ne silkmesi...
    kademe gördükçe basıyolar acemiler ne silkmesi aradan l harfinii kaldır bence milleti etkileme
    bunlar nedemek

8. 25-12-2020, 13:48
    cokfakirCevaplar
    6,757
    İzlenme
    932,897
    bu forumu okuyan ky için yazıyorum bu kağıt şuana...
    bu forumu okuyan ky için yazıyorum bu kağıt şuana %99 risk içermektedir ve aşağı yönlü hareket çok daha olasıdır. lütfen alım yaparken buna göre karar verin. Yazdıklarımı araştırmadan alım veya satım...
    25-12-2020, 11:30
    cokfakirCevaplar
    6,757
    İzlenme
    932,897
    babaların biri çıktı tahtadan diğer ikisi al...
    babaların biri çıktı tahtadan diğer ikisi al gülüm ver gülümle mal yediriyo. YTD kesinlikle

Sayfa 845/928 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •