Sayfa 66/1009 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Çok düşmez oranlar diye düşünüyorum 36 gün içerisinde, hatta Mart'a kadar oranların artarak devam edeceğini düşünenler var, ki ben pek katılmıyorum buna. Ama 36 gün üzmez gibime geldi.
    Ocakta bidon göreve başladığında faizleri nerelere götürecek göreceğiz. Günlükte gitmek en güzeli değil mi?

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Çok düşmez oranlar diye düşünüyorum 36 gün içerisinde, hatta Mart'a kadar oranların artarak devam edeceğini düşünenler var, ki ben pek katılmıyorum buna. Ama 36 gün üzmez gibime geldi.
    rasyonel olmak lazım..

yarın güzel oranla paralar bağlanır, mart sonuna park edilir.

mart sonuna kadar çok bişi değişeceğini sanmıyorum.

merkez düşürmesede piyasa az da olsa faizleri düşürebilir.

bu oranlar bilanço etkisi yani 31.12 oranları , 31.12 den sonra bi tık ineceklerdir..

kişisel düşüncelerim, kimseyi etkilemek istemem.

üstelik Türkiye gibi çok volatil bir ekonomi için bunları düşünebiliyorum..

ytd.

syg,

3. Faizde yükseliş daha yeni başladı dönüşü görmeden uzun vade bağlanmaz. Benim hala aktifte 1 buçuk yıldan kalma %25 lik faizim var. Niye bu kadar uzun bağlamıştım çünkü faizler %25 lerdeyken faizlerin en az %15 lere düşüreceklerini öngörmüştüm çünkü önce enflasyonu düşürdüler arada %8 fark oluşmuştu sonra tamam bunlar faizi düşürecekler dedim ve paranın çoğuyla döviz altın almıştım kalanları da %25 ile uzun vade bağlamıştım.
    Dediğim üzere ben hala faizlerde duraklama ve düşüş öngörmüyorum daha yola yeni çıktık merkez kasasını dolar ile doldurabilmek için sürekli faizleri yükseltmek zorunda.. Eski ezberleri unutmak gerekiyor.

(Tabi bunlar benim düşüncem ve beni bağlar Yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi planını kendisi yapmalı)
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Mart nisana kadar enflasyon düşmez faiz düşer mi bu durumda

5. Arkadaslar simdi ben 0 stopajli bir fon alsam,marttan sonrada bozana kadar 0 stopaj mi olacak?2 yil bekletsem mesela

6.  Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    Arkadaslar simdi ben 0 stopajli bir fon alsam,marttan sonrada bozana kadar 0 stopaj mi olacak?2 yil bekletsem mesela
    Marttan sonra bozana kadar 0 stopaj olmayacak.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. Arkadaşlar bugün öğleye kadar ppz alınsa,pazartesiye kadar 3 günlük kaybımız olur mu

8.  Alıntı Originally Posted by Venz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bugün öğleye kadar ppz alınsa,pazartesiye kadar 3 günlük kaybımız olur mu
    olmaz ,öğlene kadar beklemeden emrinizi girin

Sayfa 66/1009 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •