Sayfa 451/1001 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. xbank 1534 destek oluşturur teyit ederse garan 7 diyenleri göreceğiz..
    şu hareket bile malum şahısların pozisyonunda ki ısrarını şüpheye soktu..
    ne olacaktı yani herşey giderken bankalar gitmeyecekmiydi..!!
    gelen haber ve yukarı yönlü ivmelere inanmamak kendini kandırmaktır..!!
    garan birim fiyatından ziyade XBANK sepetini takip ediyorum..!!
    xbank 1534 altında ısrarla salmayan vakıfbank isbank ve akbank zaten bunlardan bahsetmeye gerek bile yok..haftalık grafik açınız banklarda ne demek istediğimi anlayacaksınız..!!
    dük olduğu vakit eğer hacimli görüldü ise teknik bilen her adam alım yapar..işi bilmeyen bakar..!!

benim tespit ve dileklerim dolar yatırımcısı olaraktır. altın, mevduat,hisse, viop yatırımcısıda kendi yatırımlarına göre muhasebesi yapsın

5.90 lar ile ocak ayında başladığımız doları 7.30 lar ile bugün itibariyle kapatmaktayız
    resmi enflasyonun çok üstünde gerçek enflasyonun civarında bir getirisi var
    dolayısıyla dolar yatırımcısı resmi olarak kazanmış gayrıresmi olarak başabaş bir yılı kapatmıştır.
    reel anlamda bir kaybının olmaması dolar yatırımcısının karı olmuştur.
    hani 8.40 larda kapamış olsak bizim için kazançlı ülke için zararlı bir durum oluşacaktı.
    ne şiş yanmış ne kabap yanmış bir durum oluştu
    mb sının anlamsız inatları (mb yönetenlerinin dirayetsizliği bir başkasının inadı demek daha doğru olur)
    doları 8.40 lara çıkardı
    yılsonu itibariyle günü kurtarmış olsakta
    önümüzdeki yılki rekor iç ve dış borç ödemeleri
    mb rezervlerindeki eksi durum
    dış ticeret açığındaki yükseliş
    covid nedeni ile istenen artışın olmayacağı turizm gelirleri önümüzdeki yıl TL nin handikapları
    ha birde buna siyasetçilerimizin ilginç politikaları ve tuhaf çıkışları eklenip dünyayıda bir sürü manyağın bir arada yönettiğinide göz önüne alınınca ekonomik anlamda çok zor bir 2021 ülkeyi ve bizleri bekliyor.
    tek umudumuz aşının başarısı ama bu sağlık yönetimi ve kel başa şimşir tarak misali bilim kurulumuzla bundada birşeylerin ters gitme ihtimali çok yüksek

her türlü olumsuzluk ve karamsarlıklarla girdiğimiz 2021 yılının dünyaya ülkeme forum ahalisine sağlık, mutluluk, iç huzur, zenginlik, sevgi ve her ne diliyorlarsa onu getirmesi diliğiyle hepinize mutlu bir yıl diliyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    oyuna gelen adam simdi alalimmi satalimmi 164 12 bin puan yani kisaca ne yapmali
    eskiden beridir diyorum abi açınız okuyunuz ya izleyeceksiniz ya da long flat demiştim o zamanlar onu yapacaktınız..
    son düzlükte sadece mal taşıdığım için bunu diyorum..!!
    ya spot ya da viop ta longa sahip çıkılmalı ya da izlenmeli ne short öneririrm ne de long şuan için ..
    daha önce dedik kimse inanmadı burda..
    neden çünkü aylık grafik paylaşıp düşecek diyen tiplerin maniplasyonu bizim paylaştığımız verilerden daha da fazla iş görüyor..!!
    elimde 19 hisse çoğunluk ağırlık banka taşımaya devam ediyorum gerisi size kalmış..!!

bende noel rallisi deyipte grafikle izah ettigimde inanmamislardi bu bizden kaynakli degil palanin ve siyasetin olaylari tersten gostermesi..
    bu piyasada herkes haklidir ve didigi illaki tutar sadece zamansal hata vardir dusecek diyende yukselecek diyende haklidir

5.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Haklısınız bi yerde ama,Al sinyali gelmeden apar topar alımlarla nasıl
    al ' a çevirdilerse, sat sinyali gelmeden ani bir satışla hepsini sat'a da çevirme
    ihtimalleri var diye düşünmek gerekli sanırım.
    kesinlikle haklısınız ama emin olun o bile bir emare verecek görmeyen gözler için endeks yükselişi cidden emare verdi..!!
    son düzeltmeden beri..!!
    o emare versin düşüş yönlü olursa onu da atarız..!!
    o yüzden teknik anlamda elliot vs vs fasa fiso..!!
    fiyat son sözü söyler o da bir bara bakar..tıpkı 1577 den 1521 a düşüp düştü sanan fanatiklere de o zaman demiştik bar okuması bu topicte bilinmiyor diye bir bar bile çok şey söyler..!!
    burdan süleyman ayata hocama çok teşekküler ederim..!!

6.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    bende noel rallisi deyipte grafikle izah ettigimde inanmamislardi bu bizden kaynakli degil palanin ve siyasetin olaylari tersten gostermesi..
    bu piyasada herkes haklidir ve didigi illaki tutar sadece zamansal hata vardir dusecek diyende yukselecek diyende haklidir
    evet ama şu var her yeni zirve de hep düşecek diyenle her yeni dipte hep yükselecek diyen sizce aynı şeyiden mi bahsediyor..!!

7. Eksiye süper allerjisi olduğunu düşündüğümden SANAL olarak LONG poz açtım buradan..Bakalım tutturabilecek miyim..

Pozisyon SANAL dır..Dikkate almayın ..Kendimi test ediyorum..

8. ben 2021 yılınında çok daha iyi geçeceği kanısındayım düzeltir düşer ama bu borsa gitmek zorunda ülke adına malum şahıslara yapmacık güven dışında yapacağımız bir şey yok..!!
    ne olursa olsun önü parlak olmalı ..!!
    bakalım 2021 bize neler getirecek ülke adına..!!
    olur da banlanmazsam hep beraber yaşayacağız..!!

Sayfa 451/1001 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •