Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8071 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bazı bankalar sms göndererek; 1 ocaktan itibaren dijital bankacılıkta telefonlara sms gönderilmeyeceğini, bunun yerine - mobil bildirim onayı - gönderileceğini bu maksatla bankanın mobil uygulamasını telefonumuza kurarak mobil bildirim seçeneğini aktif yapmamızı istemiş.

Yaşlı kafamla bir şey anlamadım. Birisi adım adım anlatırsa sevinirim.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    bazı bankalar sms göndererek; 1 ocaktan itibaren dijital bankacılıkta telefonlara sms gönderilmeyeceğini, bunun yerine - mobil bildirim onayı - gönderileceğini bu maksatla bankanın mobil uygulamasını telefonumuza kurarak mobil bildirim seçeneğini aktif yapmamızı istemiş.

İnternet bankacılığına girince mobil uygulamada bi numara çıkıyor gelen bildirimi onaya tikliyorsunuz ondan sonra internet şubeye giriyor.
    burgan da oyle ...
    Son düzenleme : paramanya; 31-12-2020 saat: 17:42.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    bazı bankalar sms göndererek; 1 ocaktan itibaren dijital bankacılıkta telefonlara sms gönderilmeyeceğini, bunun yerine - mobil bildirim onayı - gönderileceğini bu maksatla bankanın mobil uygulamasını telefonumuza kurarak mobil bildirim seçeneğini aktif yapmamızı istemiş.

Müşteri akıllı telefon kullanmayı tercih etmiyorsa ne olacak bunu düşündüler mi ki? Yine bildiğim kadarı ile mobil bildirimi tek seçenek olarak kullanmak şart değil, sms devam edecek.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku

Mobil uygulamayı aktif olarak kullanan müşterilere geliyor sanırım
    Tahminimce sms masraflarından tasarruf etme amaçlı. malum sms gönderim maliyetli bildirim ise beleş

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Mobil uygulamayı aktif olarak kullanan müşterilere geliyor sanırım
    Tahminimce sms masraflarından tasarruf etme amaçlı. malum sms gönderim maliyetli bildirim ise beleş
    Sim kart kopyalamaya karşı bir önlem de olabilir

"Mobil şube kullanmayan müşterilerin çağrı merkezi hizmetlerinden yararlanabilmesi için banka sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasına SMS gönderilecek. "

"(7) Banka, mobil bankacılık uygulamasını yükleyerek aktifleştirmiş olan müşterilerine, oturum açma ya da oturumun devamında herhangi bir işlemin doğrulanması için hiçbir şekilde SMS ile OTP ya da doğrulama kodu gönderemez ve bunu bir kimlik doğrulama unsuru olarak kullanamaz. Mobil bankacılık uygulamasının ilk kurulumu, aktifleştirilmesi, yeniden aktifleştirilmesi aşamalarında ya da uygulamanın kullanılamaz olması durumunda SMS ile OTP ya da doğrulama kodu gönderilmesi bu fıkra hükmüne aykırılık teşkil etmez."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •