Sayfa 69/1009 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by eduardo Yazıyı Oku
    Normal şube. Yaklaşık 3 yıldır aynı şubede hesabım. Arayıp sordum. %18 dediler. Diğer bankaların %18.50 verdiğini hatta içlerinde vakıfbankın başka şubelerininde olduğunu söyledim. Yarım saat sonra arayıp %18.50 yi kabul ettiler. Sizde diretseydiniz eminim alırdınız. Hatta 1 milyon + olduğu için %18.50 den biraz daha fazla verirlerdi. Böyle durumlarda diğer bankalara bakacağım deyin, etrafınızda pervane olurlar ve verirler. Parayı Vakıfbanka taşıdığım gün işlemler yapılırken banka müdürü geldi, bir ilgi bir ilgi... En son verdikleri faizin üstüne biraz daha verdiler, kabul etmedim çünkü bıktırmışlardı. Her ay kavga dövüş arttırıyorlardı.
    Bugün için pazarlık yapmama ragmen en yüksek bu dendi malesef
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Bidaha böyle denk getirmem ders oldu tavsiyeniz için teşekkürederim iyi günler.

Alıntı Originally Posted by naturalborn Yazıyı Oku
    sizin şubeniz (ÖB de olabilir) sosyetik yerde mi?
    Ben istanbul/çatalca da ikamet ediyorum normal vakıfbank şube benimki özel bankacılık olarak şişli ve beşiktaş şube aradım.

4.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Ben istanbul/çatalca da ikamet ediyorum normal vakıfbank şube benimki özel bankacılık olarak şişli ve beşiktaş şube aradım.
    hata burda hocam,sosyetik semt şubelerinde mirasyedi+emlak zengini tayfanın park edilmiş paraları var ,paraları marjinal fayda sınırından çok olduğu için oran filan hikaye. Çalışanlar da ona göre rekabet yada mevduat yakalama peşinde diil.Zaten genelde kadın çalışan dolduruyorlar bu şubelere.

5. 200k odea 32 gün 18.25 bağladım, pazarlıksız.kalanı ppz fonunda

6.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Benim miktar 1m+ ama 18.5 alamadım vakıfbank özel bankacılık ve normal şube aradım acaba siz hangi şubeden aldınız o oranı ?
    Pazartesi günü vakıfbank a gittim..Bağdat caddesinde bi şube..
    MT bana siz ne faiz duydunuz dedi..17 17.50 ler dedim..
    Gülerek ...daha da üstü var dedi..18.25 suyun içinde hemen anında verdi..
    Özel bankacılık yada Merkeze falan zorlasak 18.50 75 çıkabilir gibi de bir hava sezinledim idi..

17.50 ise demek ki yıl sonu kapadılar tl işlemlerini..

7. bazı bankalar sms göndererek; 1 ocaktan itibaren dijital bankacılıkta telefonlara sms gönderilmeyeceğini, bunun yerine - mobil bildirim onayı - gönderileceğini bu maksatla bankanın mobil uygulamasını telefonumuza kurarak mobil bildirim seçeneğini aktif yapmamızı istemiş.

Yaşlı kafamla bir şey anlamadım. Birisi adım adım anlatırsa sevinirim.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    bazı bankalar sms göndererek; 1 ocaktan itibaren dijital bankacılıkta telefonlara sms gönderilmeyeceğini, bunun yerine - mobil bildirim onayı - gönderileceğini bu maksatla bankanın mobil uygulamasını telefonumuza kurarak mobil bildirim seçeneğini aktif yapmamızı istemiş.

Yaşlı kafamla bir şey anlamadım. Birisi adım adım anlatırsa sevinirim.
    İnternet bankacılığına girince mobil uygulamada bi numara çıkıyor gelen bildirimi onaya tikliyorsunuz ondan sonra internet şubeye giriyor.
    burgan da oyle ...
    Son düzenleme : paramanya; 31-12-2020 saat: 17:42.

Sayfa 69/1009 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •