Sayfa 352/996 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Sn dimitris geçen gün bir bursa gaetesinin ekonomi yazarının yazısını paylaşmıştı. Orada bahsedilen gübretaş şirketi ile milyarder olan şahıs:

'Tüyo ile değil matematikle kazandım'

https://www.borsagundem.com/haber/tu...zandim/1540043
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sn dimitris geçen gün bir bursa gaetesinin ekonomi yazarının yazısını paylaşmıştı. Orada bahsedilen gübretaş şirketi ile milyarder olan şahıs:

'Tüyo ile değil matematikle kazandım'

https://www.borsagundem.com/haber/tu...zandim/1540043
    Gübre'de altın madeni işi uzun süredir var. Sanıyorum nasıl işletileceğinin -altın kimin??- kavgası vardı, bu çözümlenmiş olabilir..

Bu arada koza ile gübre arasında bağlantı kuramadım. Koza'da eksik görünce neden gübreye giriyor, bilen var mı?

Aklınız fikriniz para yahu, kırmızı donum hazır deyeni yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Esnafların çoğu işler kesat diye kredi kartı ödemesi eleman günlük yevmiye ödemesi ve kira ödemesi vs için her giden hisseye hiç tecrübesiz vs yok atlıyorlamış bilen bilmeyen dalıyormuş kasım aralık iç piyasa dip yaptı diye bu yolu izliyormuş insanlar giden hisselere atlayıp 2-3 tavanda vermece şeklinde düşünüyor genelde . Kısaca özetle bu şekilde durum herkese para dağıtan birileri var tahsilatı toptan kesecekler sanırım .

Noel baba gibi parayı dağıtan var bunları bakalım tahsilatı ne zaman yapacaklar

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun da, bu devirde bankada ne işiniz var?
    Para çekmem gerekiyor ve ATM de para koymuyorlar .

Kaç kere dedim genel müdürlüğe sabah 10 gibi bitiyor Vezneciler diyor bir daha da koymuyorlar şerefler .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Esnafların çoğu işler kesat diye kredi kartı ödemesi eleman günlük yevmiye ödemesi ve kira ödemesi vs için her giden hisseye hiç tecrübesiz vs yok atlıyorlamış bilen bilmeyen dalıyormuş kasım aralık iç piyasa dip yaptı diye bu yolu izliyormuş insanlar giden hisselere atlayıp 2-3 tavanda vermece şeklinde düşünüyor genelde . Kısaca özetle bu şekilde durum herkese para dağıtan birileri var tahsilatı toptan kesecekler sanırım .

Noel baba gibi parayı dağıtan var bunları bakalım tahsilatı ne zaman yapacaklar
    Bunu ben de anlayamadım eskiden her sene 5-6 hisse %100 yıllık üzeri getirirdi, bu sene saymadım ama 50-100 arsı hisse vardır acayip yüksek fiyatlara ulaşan, bakalım sonu ne olacak...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bunu ben de anlayamadım eskiden her sene 5-6 hisse %100 yıllık üzeri getirirdi, bu sene saymadım ama 50-100 arsı hisse vardır acayip yüksek fiyatlara ulaşan, bakalım sonu ne olacak...
    Borsanın yükselmesi lazımdı, açığa satışı yasaklayıp spikleri saldılar ama borsada hasat vakti gelmedi. Şeker üreten şirket ülkenin kallavi sanayi şirketlerinden pahalı amk . Son 30 yıla bakan dahi görür filmin sonunu ama bizimkiler 3 gün önceyi bilmez .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    İlk aşama 1 liralık hisseyi 100 lira yap . Burası tamamlandı.

İkinci aşama, 50 liraya düşür. Millet yarıya düştü deyip atlasın. Sat hisselerini, parayı yurtdışına gönder.

Son aşama elindeki hisseler bitince de iflas açıkla.

En son aşama, pamuk yetiştir.

Sayfa 352/996 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •