Sayfa 476/1003 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yani içinde genelde döviz bazlı ürünler olan bir fon sepeti fonu. Ama 3 yıllıkta yine açık farkla yenilmiş kura maalesef. Ama içerdiği fonların çoğu yerli hisse fonu. Yani işte bu beni çileden çıkarıyor, madem paketleyip paketleyip yeni fon sepeti fonu satıyorsun. En azından birinde sırf döviz bazlı fonlar, diğerinde hisse fon olsun.
    Ben bunu biraz daha izleyip eib benzeri fonlarımın yanına defansif değişken niyetine düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Creditwest %51 altınbaş holding%49 halka açık büyük factoring firmalarından sorun olmaz

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu factoringler bankalar gibi denetim altindami acaba saglam mi gerçekten.

3. Özgür Demirtaş'ın yeni bir videosunu izledim özeti ; yedi senedir aylık 150 lira paranla altın alsaydın ,dolar alsaydın ,BİST fonu alsaydın şu kadar para kazanırdın dedikten sonra ABD de bir hisse alsaydın şuuuuuu kadar kazanırdın diyor ve ekliyor bankalar üzerinden alabilirsiniz diye
    Kendi bankamın internet sitesine baktım ,yabancı hisse alımına veya fona katılım kapalı
    Bu hoca nasıl alıyor ki yurt dışı hisseyi

4. Garanti Portföy Temiz Enerji Karma Fon GZH

Kodu belli oldu.
    İçeriği nasıl bakalım.

5.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Özgür Demirtaş'ın yeni bir videosunu izledim özeti ; yedi senedir aylık 150 lira paranla altın alsaydın ,dolar alsaydın ,BİST fonu alsaydın şu kadar para kazanırdın dedikten sonra ABD de bir hisse alsaydın şuuuuuu kadar kazanırdın diyor ve ekliyor bankalar üzerinden alabilirsiniz diye
    Kendi bankamın internet sitesine baktım ,yabancı hisse alımına veya fona katılım kapalı
    Bildiğim kadarıyla bankaların böyle bir işlem ekranı mevcut. Ama al-sat komisyon oranları çok yüksek (örneğin iş bank 25 dolar)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Özgür Demirtaş'ın yeni bir videosunu izledim özeti ; yedi senedir aylık 150 lira paranla altın alsaydın ,dolar alsaydın ,BİST fonu alsaydın şu kadar para kazanırdın dedikten sonra ABD de bir hisse alsaydın şuuuuuu kadar kazanırdın diyor ve ekliyor bankalar üzerinden alabilirsiniz diye
    https://www.isbank.com.tr/iscep-yurtdisi-piyasalar
    https://www.tradeall.com/pdf/akyatir..._kitapcigi.pdf
    https://www.getmidas.com/

7. Tefas'da işlem gören sadece tarımsal emtiaya yatırım yapan fon var mıdır bildiğiniz?

Sayfa 476/1003 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •