Sayfa 394/996 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Cem Yılmaz toplum ahlakını bozmak için görevlendirilmiş çok yetenekli üst düzey bir masondur.

İnanmıyorsanız bizzat kendisine sorun. Bir mason asla mason değilim diyemez, inkar edemez.
    g.tümüzden element uydurmayalım lütfen.

ayrıca olsa ne olur o da başka..

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Benim şahsi kanaatim GORA filminde kullandığı önemli sembollerden sonra oluştu. Benim görüşüm bu yönde. Doğru yanlış beni bağlar.

Cem Yılmaz burada Sayın egelinin gönderdiği esprisinde CIA bizi izliyor Kezban Muhittin Topalak vs vs diyor. Çok sulandırma genelde gizleme tekniklerinden birisidir. Çünkü NSA in tüm dünyayı dinlediği herkes tarafından bilinir ama kimse ispatlayamaz.
    Hayir bence Guneysu'yu baglar.

Girip yazmaliydi buraya.

Ayiptir kardesim diye.

Neyse ben bu konuda yeterince yazdim.

Muhatap olma benle bir daha.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Benim şahsi kanaatim GORA filminde kullandığı önemli sembollerden sonra oluştu. Benim görüşüm bu yönde. Doğru yanlış beni bağlar.

Cem Yılmaz burada Sayın egelinin gönderdiği esprisinde CIA bizi izliyor Kezban Muhittin Topalak vs vs diyor. Çok sulandırma genelde gizleme tekniklerinden birisidir. Çünkü NSA in tüm dünyayı dinlediği herkes tarafından bilinir ama kimse ispatlayamaz.
    Cem yılmaz haklı, amerikalılar akıllı adamlar muhittin topalakla vakit kaybetmezler. Dünyada takip edilecek dünya kadar insan varken sizi beni ne yapsınlar. Dinleme konusunda etik tartışması olan husus ticari dinleme yapılıp yapılmadığıdır diyeyim konuyu bağlayayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Bi ara yuksel cakmur izmirde tansas daha belediyeye aitken deterjanda danpink yaptiydi buyuk danpink
    Yozgat tan bile telefonla ailelere siparis gecip izmirden dogru otogardan melmekete deterjani otobos bagajinda yolluyolardi
    Aha iste, tam O iste de
    Bu heriflerin parnagi varmiydi?
    Simdi aklima geldi de
    Heeeee

5.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Devletleri gectim (zaten istedikleri zaman dikemeyecekleri yok), ticari dinleme bile sorun degil aslinda (reklam amacliysa).
    En kötüsü ve risklisi bu verilerin satilmasi, özellikle kimlik ve finansal, ve bu verilerin sahtekarlar tarafinda kullanilmasi.

Yoksa dikmisim beni dinlemelerini.
    Abi gercek imanin varsa
    mason yada nsa vs feristahi gelse , Sana bisey yapamaz bak
    Bunu moruk abim dedi dersin ilerde
    Son nefesinde de aklina gelsin ha unutma bak
    Hadi cav, bye’s, see you

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Devletleri gectim (zaten istedikleri zaman dikemeyecekleri yok), ticari dinleme bile sorun degil aslinda (reklam amacliysa).
    En kötüsü ve risklisi bu verilerin satilmasi, özellikle kimlik ve finansal, ve bu verilerin sahtekarlar tarafinda kullanilmasi.

Yoksa dikmisim beni dinlemelerini.
    Ticari dinlemekten kasıt büyük sanayi casusluğu, devlet ihaleleri vs.
    Cambridg analytica vakası vardı sanırım. O konular daha kompleks konular. Mesela yaptığınız aramaları reklam amaçlı takip eden google bunlardan farklı anlam çıkarıyor mu bilemeyiz.
    Ama en basit ve en çok zarar verebilecek husus sosyal medyada sahte hesap oluşturmak. Bu neden sosyal medyada illa paylaşım yapacaksanız. Grupları dar tutmanız. Kişisel bilgileri fazla paylaşmamanız. Mümkünse yüzünüzü direk gösteren vesikalık tarzı foto yerine ziyade internette boydan çekilmiş foto kullanmanız.
    Birde şu anda googleda kendinizi aratın bakalım hangi bilgilerinize interneten ulaşılabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi gercek imanin varsa
    mason yada nsa vs feristahi gelse , Sana bisey yapamaz bak
    Bunu moruk abim dedi dersin ilerde
    Son nefesinde de aklina gelsin ha unutma bak
    Hadi cav, bye’s, see you
    Moruk abi degil ama, Moruk kardes gelir söz (imansiz söz ama)

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ... Çünkü NSA in tüm dünyayı dinlediği herkes tarafından bilinir ama kimse ispatlayamaz.
    kulaktan dolma bilgilerle yazmayın sn sadecegrafik.. nsa in zamanında(2013) herkesi dinlediği bal gibi çıkmıştı ortaya.. edward snowden isimli nsa de çalışan amerikalı bir arkadaş bunu deşifre etmişti. önce kore sonra rusya'ya kaçtı. halen orada yaşyor. belgeseli de filmi de çekildi. izleyin isterseniz. ikisi de güzel. ama belgeselini tavsiye ederim. "citizenfour" (oscar aldı). gerçek görüntülerle yapılan.. kurgu film olanı "snowden".. oliver stone çekti.

bu da edward snowden'in wikipedia sayfası..
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

Sayfa 394/996 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •