Sayfa 514/1001 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by kirk7 Yazıyı Oku
    merhaba. portföyünde uzun vadeli dolar ve altın tutan bir yatırımcıyım. özellikle borsanın düşüşe girdiği ve kritik uzun vadeli desteklerden döndüğü dönemlerde döviz ve altın pozisyonlarında likidasyona gidip borsaya aktaracak kaynak yaratmayı düşünüyorum. bu sırada düşük kaldıraçla(yaklaşık 3 civarı) usdtry ve gldtry vadeli longlarla döviz ve altın pozisyonumu devam ettirmeyi düşünüyorum. eleştirilerinizi alabilir miyim, ne düşünürsünüz?
    altını nasıl tutuyorsun?
    ons mu? fiziki mi? fon mu?
    gram mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. haftalıkta CCİ 5 yıllık cds deki uyumsuzluğu güzel yakalamış..
    işte burası önemli..cds taban oluşumu yaparken borsamız zirve oluşumu yapıyor diyebiliriz..aksini iddia eden yoktur heralde..
    vix, mutasyonlar, ekonomik kapanmalar, çıkamayan şişmiş hisselerin aylık dönüşleri vs. bunlardan bahsetmiyorum..

3. cds 600 iken mi tehlikeli 300 deyken mi !!

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    cds 600 iken mi tehlikeli 300 deyken mi !!
    hocam bu verileri bende paylaştım emin ol bu forumda onun cevabını bulamazın..

5.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Neden Long pozdayım?
    Ben de ekonomik büyümeye oynuyorum. Aşı bulundu, bu yaz Türkiye'de turizm geliri elde etmek için hükümet aşılama konusunda elini çabuk tutmalı. Ufak tefek aksamalar eksiklikler olsa da oteller açılacak ve yabancı turisti bir şekidle getirecekler. Bir de MB'nin dövizi kalmadığı için kafa tutan, piyasa ile inatlaşan değil de evcillleşmiş bir hükümet (para ve maliye politikası uygulayarak) görüntüsü çizmek zorundalar. Ayrıca FED ve diğer MB'lerin sınırsız para basması gerçeği var...
    Borsaların yükselmek dışında bir şansı görünmüyor.
    Hisse adı vermeden görüşümü paylaşmak isterim...
    banka, demir çelik, petrokimya sektörlerinde long pozdayım.
    Bazı günler küçük düzeltmeler olsa da 2-3 ay boyunca borsada (özellikle U30 hisseleri) ana trendin yukarı yönde olduğunu düşünüyorum.
    ağzınıza sağlık

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    haftalıkta CCİ 5 yıllık cds deki uyumsuzluğu güzel yakalamış..
    işte burası önemli..cds taban oluşumu yaparken borsamız zirve oluşumu yapıyor diyebiliriz..aksini iddia eden yoktur heralde..
    vix, mutasyonlar, ekonomik kapanmalar, çıkamayan şişmiş hisselerin aylık dönüşleri vs. bunlardan bahsetmiyorum..

buyrun bende size msci turkey atıyorum...!!!

7. hala aşının çözüm olacağına inanan var mı merak ediyorum..küresel güç Trumpı dahi yedi..yeni dünya düzeni için virüs ve mutasyonları yıllarca devam edecek..bu ülkenin cumhurbaşkanı dahi diyorki, eski dünya bir daha geri gelmeyecek.

Birbirinizi yormayın.
    Eğer paylaşımlar samimiyse zaten piyasadan cevabını alacaklar.tabii pozlarıda varsa.

Sayfa 514/1001 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •