Originally Posted by
cüneytt
Aşağıdaki linkte 9 aralıkta yazmışız görüşlerimizi... belirttiğim hedeflere yeni yıla girmeden girmişiz. (Dolar !!! onunda eli kulağında)
Ayrıca; Yan taktalardan beklentim kalmadı....2021 marta kadar U 30 Hisselerine takılacağım. Petkim gibi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...44#post4991644
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Neden Long pozdayım?
Ben de ekonomik büyümeye oynuyorum. Aşı bulundu, bu yaz Türkiye'de turizm geliri elde etmek için hükümet aşılama konusunda elini çabuk tutmalı. Ufak tefek aksamalar eksiklikler olsa da oteller açılacak ve yabancı turisti bir şekidle getirecekler. Bir de MB'nin dövizi kalmadığı için kafa tutan, piyasa ile inatlaşan değil de evcillleşmiş bir hükümet (para ve maliye politikası uygulayarak) görüntüsü çizmek zorundalar. Ayrıca FED ve diğer MB'lerin sınırsız para basması gerçeği var...
Borsaların yükselmek dışında bir şansı görünmüyor.
Hisse adı vermeden görüşümü paylaşmak isterim...
banka, demir çelik, petrokimya sektörlerinde long pozdayım.
Bazı günler küçük düzeltmeler olsa da 2-3 ay boyunca borsada (özellikle U30 hisseleri) ana trendin yukarı yönde olduğunu düşünüyorum.
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Yer İmleri