Sayfa 403/996 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çantaya el atma işi bende de tam oturmadı. Bir açıklama alsak iyi olacak sanki.
    Dul mul lafı da var, bence oturtacak zavallı dula.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dul mul lafı da var, bence oturtacak zavallı dula.
    Çanta derken çantayı kastetmiyor, el derken de eli kastetmiyor.

3. sepet kur 50 haftalık ortalamaya %5 falan kalmış.

daha sonra yatay kons. süreci ve tekrar yukarı.

stopaj indirimlerinin bitmesi ve ilk faiz indirimi ile tarihler örtüşür sanırım.

biden bize çiçek göndermezse tabi o arada.

4. Olabilir. İhtimal dahilinde. Robotlar çok gelişti. Belki bu kadar insana ihtiyaç yok diye düşünenler çıkabilir ileride. Araştırmak lazım. İlginç konular.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Önümüzdeki 2 sene george orwell yılı olur artık.

George Orwell'in ölümünün 70. yılı: Yayınevleri, telif hakları sona eren Orwell kitaplarını basmak için kolları sıvadı

Ayrıca Orwell'in 1984, Hayvan Çiftliği gibi kült kitapları, istenmesi durumunda tiyatro veya bilgisayar oyunlarına ya da sinema filmlerine de konu olabilecek.

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55518852

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. "Dul kadının oğulları" masonların sifatidir..

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çanta derken çantayı kastetmiyor, el derken de eli kastetmiyor.
    Fantazi mantezi de var cümlede, olaya artık kendi açıklama getirir gelince.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Vardı sqnırım sistem komple çökmüştü yemiden kurulup yrniden üye olundu. O zamanlar yiğit bulutun sitesi ile platodata daha aktifti hissenetin üye sayısıda katılımıda düşüktü yiğit oğlan siteyi paralı yapıp platoyada tmsf el koyunca hissenet parladı.
    Aynen ben de bu şekilde hatırlıyorum.

Eskiden nasıl tarif etmeli, sağlam (?), kaliteli bilgi paylaşımı, samimi yorumlar yapılırdı. Tabi bunu akademik ve oldukça kuralcı bir şekilde yapmak da bir seçenek ama, bence en eğlenceli tarafı, işi eğlenceli yapan, üsluptu. Bu da bir tür forum kişiliği yaratarak, bir üslup geliştirerek mümkün oluyordu, mesela Sn Moruk'un üslubu gibi, sözüm meclisten dışarı, en kullanışlı örnek o gibi geldi.

Ben twitter'a giremiyorum, 2-3 kez denedim olmuyor. Bir kere kısa yazamıyorum. Kısa yazmak uğruna, kelime ve cümleleri kısaltmak bana uymuyor, bende mesela her 'yerine' kullanılabilen kelime aynı anlamda değil, aynı etkiye sahip değil. Öte yandan grup çok geniş, neredeyse tüm dünya, kümelenmeler var ve bunların bireysel ideolojik toplu davranma eğilimleri var, çok da tarif edemedim, sentetik bir şeyler var. Tabi farklı farklı kullanım yöntemleri de var, bahsettiğim anlamda, ağırlıklı olarak tek taraflı bilgi paylaşanlar da var. Biraz daha uğraşayım tarif etmek için; mesela bir kişinin tüm tweetlerini incelediğinizde, çok keskin bir kişilik tanımına ulaşıyorsunuz. Çünkü yapı/yazılım kurgu sizi ona zorluyor, iyi de hayat bu kadar net mi, insanlar bu kadar kararlı, net, açık ve basit mi? Çekincelerin, ihtimallerin, kararsızlıkların, göz yummaların/tahammül etmelerin, hiç yeri yok mu? Gibi..

Yani, kaliteli bilgi paylaşımına, samimiyete, dürüstlüğe sağlam kalemlere hasret kaldık. Muhtemelen memleketin son 15 yılında bunlardan çok taviz verilmesinin de etkisi var. Bir de tabi Z kuşağı...

Teknik analiz yapmayı bilmiyor, daha doğru dürüst çizgi çekmekten aciz, indikatörleri/osilatörleri/HO ları kullanmayı bilmiyor, ama yüzlerce takipçisi var, binlerce kişiyle youtube'da canlı yayın yapıyor, her dediğinin tersi çıkmış, her defasında bilememiş, hatta her defasında mal çakmış, ama müteakip yayın daha da popüler olmuş. Bu ne anlama geliyor diye bakıyorum, bakıyorum, vallahi çözemiyorum. Z kuşağı çok farklı. Sn JonDowes Robinhood tipi yatırımcı dediğinde kafamda bir şeyler canlanmaya başladı sadece o kadar.

Bence, hala forumlar gerekli. Bu konsept çok darbe aldı ama, diğeri bunun yerini dolduramaz.

Bir pazar sabahı, kıllanma hikayeleri dinlediniz.
    -------------------------------------------
    Dul kadın parolasını bilmeyen mi kaldı hala yahu, Kurtlar Vadisi sağolsun

8. Bitcoin 35000 dolar..
    Gözümün önünde müşterim 5 coin aldı 7500 den tanesi.. dalga geçmiştim bi de adamla, olmayan parayı aldın diye..

Sayfa 403/996 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •