Sayfa 413/996 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    İmzamı atarım,sadece bir ekleme,neden son 18 yılda yapılabilecekken,100 binlerce kişiye iş sağlayacak fabrika vb yatırımlar değilde asla geri dönüşü olmayacak alanlara yatırım yapıldı?

Cevabı bu kadıncağız ve benzerlerinde saklı...eğer bir fabrikada çalışsa,düzenli bir aylık geliri olsa,kendisine daha iyi bir hayat vaat edene oy verecek ama yaratılan bu algıyla eline verilen 1000 tl onlar giderse elinden alınacağını,aç kalacağını düşünüp yine aynı yapıya oy veriyor,öğretilmiş çaresizlik....
    Aynen Sn Watcher46 katılıyorum ben de.

Yalnız bu topikteki herkes birbirine fazla katılmaya başladı, muhalefet lazım bize

Twitter'da hacılar hocalar birbirine girmiş, Cübbeliyle Halis..bi ara biz arkadaşlarla karar almıştık, baktık olmuyor illa bir tarikata gireceniz diyorlar napacaz diye, Adnancılara katılmaya karar vermiştik...onlar da yalan oldu..en iyi çözüm yeni bir tarikat kurmakta..Ömer Hayyam tarikati kurup oradan yürüyebiliriz diye değerlendiriyorum, Hayyamiler...Hayyami Ebu Reha Efendi Hoca Hazretleri mesela..

Hayyam kadar cesaret etsek yeter.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Aynen Sn Watcher46 katılıyorum ben de.

Yalnız bu topikteki herkes birbirine fazla katılmaya başladı, muhalefet lazım bize

Twitter'da hacılar hocalar birbirine girmiş, Cübbeliyle Halis..bi ara biz arkadaşlarla karar almıştık, baktık olmuyor illa bir tarikata gireceniz diyorlar napacaz diye, Adnancılara katılmaya karar vermiştik...onlar da yalan oldu..en iyi çözüm yeni bir tarikat kurmakta..Ömer Hayyam tarikati kurup oradan yürüyebiliriz diye değerlendiriyorum, Hayyamiler...Hayyami Ebu Reha Efendi Hoca Hazretleri mesela..

Hayyam kadar cesaret etsek yeter.
    adnan hocayı salarlarsa yeni kuracağı organizasyona erkenden katılacağım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence en sansiz olay Ekmelettin olayi CHP icin.

Benim sahsen zoruma giden, adam su anda MHP'de vekil.
    Onuda Bahceli önermişti zaten..millet ekmek derdinde ismi ekmelettin dıye oy verecegını sanmıslardır

5. 33 ve 666 rakamının sırrı nedir bazı doktorlar için? bazı doktorlar sosyal medyada heryerde kullanıyorlar. bir anlamı var mı? tesadüf mü? sinyal mi? anlam veremiyorum ama desenlere bakınca ulan bu nedir sürekli kullanıyorlar diyorum, fakat bir anlam çıkaramıyorum. bilen varsa yazsın veya saçmalamayı keseyim anlamsız bir desense.

Prof. Dr. Bengi BAŞER
    @bengibaser

Türkiye mutasyona uğrayan corona virüsün görüldüğü 33. Ülke olarak duyuruldu.

https://twitter.com/bengibaser/statu...226829313?s=20

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence en sansiz olay Ekmelettin olayi CHP icin.

Benim sahsen zoruma giden, adam su anda MHP'de vekil.
    sandığı boykot etmeme neden olmuşlardı gerizekalılar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben bu herifin apached bilmem ne olduğunu düşünüyorumda dur bakalım kokusu çıkacak
    O değil ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    adnan hocayı salarlarsa yeni kuracağı organizasyona erkenden katılacağım
    Organizasyon kelimesi sakat, çete çıkar, örgüt çıkar, olmadı 'yapı' derler. Biz organize davransak yeterli olur zannımca, çünkü bir karmaşa karambol hal var orada

Sayfa 413/996 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •