Originally Posted by admustafa Sizin tasarruf tedbirleri son gaz devam ediyor üstadım Her gecen gun beterlesiyor 🤭
Originally Posted by Webster Para yok ustadim Bana kalsa alirim ama mudurem daha agzimi acmadan cocugun gelecegi diyor Sizde bir çocuk hala dimi üstadım ya ben ne yapayım
Originally Posted by admustafa Sizin tasarruf tedbirleri son gaz devam ediyor üstadım Originally Posted by Webster Her gecen gun beterlesiyor Ama manuel 4 ileri vites 79 beygir manuel camlar hepsi sadece 20 bin tl.
Yarın abd'de çok önemli bir seçim var. Doları da, abd borsalarını da, onsu da etkileyecek bir seçim. Sadece 2 kişi seçilecek ama sonuçları çok önemli olacak. https://www.haberturk.com/son-dakika...berler-2925483
Originally Posted by myfinans Ama manuel 4 ileri vites 79 beygir manuel camlar hepsi sadece 20 bin tl. Eskiden Duster falan diyordunuz üstadım şimdi 30 yıllık araba öneriyorsunuz
Originally Posted by admustafa Eskiden Duster falan diyordunuz üstadım şimdi 30 yıllık araba öneriyorsunuz Virüs'ün ekonomiye etkisi böyle oldu maalesef. Duster'da çok pahallandı. Lada Niva 2. el iyidir.
Originally Posted by admustafa Sizde bir çocuk hala dimi üstadım ya ben ne yapayım Evet ustadim bir cocuk Siz iyisiniz valla Ben de cok isterdim coklu cocuk ama bakacak kisi yok diye tekte kaldik
Originally Posted by admustafa Eskiden Duster falan diyordunuz üstadım şimdi 30 yıllık araba öneriyorsunuz Beterin beteri var dedikleri son noktada myfinans ustadim 🤭🤭🤭 Su sikintisi konusunu hic acmiyorum yani kurakligi Olmadik seyler onerir diye 🤭
Forum Rules
Yer İmleri