Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    seni hiç unutmayacağım vakbnk. 40.000 puan yükselen endekse tepki vermedin.

oysaki eskiden fişek gibiydi..en hızlı bankaydı.
    vakıf bank beni de çok bekletti..!!!
    bende sembolik kaldı.!!!aynı duygular içerindeyim..!!!
    ancak endeks 100 degeri kalanlar hala var ..çör çöp karıştırmaya devam bu sene perakende enerji odaklı portföy oluşturup yatacağım..!!

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    teknik paranın içinde bir araç olabilir, ama para burada değil başka yerde.. anladın mı? filtreden geçmiyor mu? sen teknik hikayeleri anlatmaya devam edebilirsin..
    Teknik hikaye sana uzak olan bir hikaye , sen bu işi CİN ALİ kitaplarından okuduklarınla karıştırma .
    Ha kafan basmıyor onu anladık , bu yüzden sıvacı modundasın , paranın kokusunu alarak oynayan adam

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Bu georgia seçimi be iş tek başına abd seçimi kadar önem atfediliyor nedendir
    50-48 cumhuriyetçiler önde
    2 kişi seçilecek, 2 sini de demokrat adaylar kazanırsa senatoda eşitlik
    beraberlik halinde başkan yardımcısının(vice president) oyu sonucu belirliyor..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Teknik hikaye sana uzak olan bir hikaye , sen bu işi CİN ALİ kitaplarından okuduklarınla karıştırma .
    Ha kafan basmıyor onu anladık , bu yüzden sıvacı modundasın , paranın kokusunu alarak oynayan adam
    hahaa.. sıvama modunda olan sensin çok açık komedisin.. para hareket ettirir diyorsun sonra teknik diyorsun.. ne söylediğini kendin bile anlamamışsın benim annatmama gerek yok.. böyle gider senin bu durum..bir de bakmayı biliyormuş.. hahaaahaaa..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Sabah verdiğimiz 10.40 denemesi yapıp tuzakla , diğer formasyona başladı .

Şahit dip not bu graftı 10.21 altı hızlanır .
    Bugun iki yönlü kazanıyoruz bu yonca kızdan.
    Kolay gelsin
    Kafan basmayıp bunları sadece çizgi olarak görüyorsun sende haklısın bende bu nokta atışlı hikayelerle para kazanıyorum zama geliyor kaybediyorum.

Kafan basmayıp bunları sadece çizgi olarak görüyorsun sende haklısın bende bu nokta atışlı hikayelerle para kazanıyorum zama geliyor kaybediyorum.
    kafanın basmadığı şeylerde kör inançlarına devam et.. zavallığın da bir seviyesi var derdim ama sen bunu da altüst ettin..pastel renkli kalemlere de ihtiyacın var mı? göndereyim..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahaa.. sıvama modunda olan sensin çok açık komedisin.. para hareket ettirir diyorsun sonra teknik diyorsun.. ne söylediğini kendin bile anlamamışsın benim annatmama gerek yok.. böyle gider senin bu durum..bir de bakmayı biliyormuş.. hahaaahaaa..
    Bak boşuna demedim kafanın basmaması olayına işine geleni anlayan beyin yapın var

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endekste bu seviyelere gelmesi meselesi: paranın gücü ile geldi..haberlerin "ustaca" kullanılması ile geldi, marjine zorlayıp parayı alabilmek amacıyla geldi, "ucuz para" ile geldi..her biri ve hepsi. teknik istedi diye değil "büyük para" böyle istediği için. teknik teleskopla yıldızları izlediğinde "aaa osman abi, bak yıldız parlıyor şu anda" diye sevinmekle eşdeğer.. ama o yıldız belki on yıllarca ve hatta belki binlerce yıl önce o parlamayı yapmıştı aslında..
    bakın geçen sayfalarda tahtaya giren speklerin hareketini yazdım...para teknikle güzel..sürekli mal alan bir spek kime nasıl satacak...para belli olur lot sayılır gidecek yer hesaplanır ve gider...
    tamam olay fiyatta para da ama ROGRİGO diye bir hisse var 2 den 14 e geldi sen alırmısın..işte bu işler öyle kolay değil...
    tabi çok para önemli ama harita yoksa dedektör boşa....kazanamazsınız

Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •