Sayfa 619/1001 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Bu georgia seçimi be iş tek başına abd seçimi kadar önem atfediliyor nedendir

2. abiler.. viop ta çömezim ve bir şey sormak isterim..

son 1-2 ayda vadeli USD ve XU30 shortta sağlam içeri girdim. çömezliğin yanında bir diğer hatam stop loss koymamaktı. bunu geç de olsa öğrendim deyip F_XAUUSD0421 e takip eden stop loss koydum. %2 oranlı. derken.. geçen sabah piyasa açılışında telefona mesaj geldi.. satıldılar diye.

görünürde öyle majör bir hareket yoktu.. allah allah deyip hesaba girdim.. gördüm ki 1909 kapanan arkadaş açılışta anlık 2075 görmüş. benim takip eden stop da haliyle devreye girmiş. ama alıcı bulamayınca 1931 lerden satmış.. (1944 ten geri koymak zorunda kaldım).

yarım yamalak bilgimle, vay anasını bütün kademeleri nasıl olmuş da anlık kaldırıp 2075 e gitmişler dedim. aracı kurumu aradım. mt 2 kontratlık bir işlem o dedi.. o anda hee dedim aklıma yatmasa da.. viopta böyle demek ki deyip üstelemedim.

anlaşılır olsun diye uzattım kusura bakmayın..

nasıl bir iştir bu abiler..

ben yarın sabah 9:30 da eğlencesine bir kontratla 2500 dolardan take profitleri ya da 1700 dolardan stop loss ları patlatabiliyor muyum yani?

öyleyse ne anladım ben bu şartlı emirlerden. muhakkak o kadar basit değildir.. öğrenmek için sizlere sorayım dedim.

3. Yav sabah akşam burada teknik yorumlama yapılsa inanmayan demiyorum artık , beyni basmayanlara bir şey anlatamazsınız.
    Aynı şeyleri birisi neden hep yazar bastıra bastıra ezikliğinden oyunu okuyamamışlığından net olan bu.

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Bu georgia seçimi be iş tek başına abd seçimi kadar önem atfediliyor nedendir
    Senatonunu kontrolü buna bağlı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

endekste bu seviyelere gelmesi meselesi: paranın gücü ile geldi..haberlerin "ustaca" kullanılması ile geldi, marjine zorlayıp parayı alabilmek amacıyla geldi, "ucuz para" ile geldi..her biri ve hepsi. teknik istedi diye değil "büyük para" böyle istediği için. teknik teleskopla yıldızları izlediğinde "aaa osman abi, bak yıldız parlıyor şu anda" diye sevinmekle eşdeğer.. ama o yıldız belki on yıllarca ve hatta belki binlerce yıl önce o parlamayı yapmıştı aslında..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bigşortu bul.
    süle ona anekdarlarını almıcam,
    masaya oturmasına da gerek yok.
    gelsin bi sağ salim olduğunu bilelim.
    Giden üçbeş ay dönmüyor,ne zaman parası biter o zaman gelür asdas
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endekste bu seviyelere gelmesi meselesi: paranın gücü ile geldi..haberlerin "ustaca" kullanılması ile geldi, marjine zorlayıp parayı alabilmek amacıyla geldi, "ucuz para" ile geldi..her biri ve hepsi. teknik istedi diye değil "büyük para" böyle istediği için. teknik teleskopla yıldızları izlediğinde "aaa osman abi, bak yıldız parlıyor şu anda" diye sevinmekle eşdeğer.. ama o yıldız belki on yıllarca ve hatta belki binlerce yıl önce o parlamayı yapmıştı aslında..
    Yav geçen günde aynı hikayeleri anlattın durdun burada , ha anlamıyorsun o kesinde anlayanlarada arada sallama analiz yapıyorum diye , arabanın gazına basar san gider , benzini olmazsa veya mazotu olmazsa gitmez teknikte o paranın içinde bir araçdır .Para hareket ettirir hem aşağı hem yukarı okursan iki taraflı kazanırsın , okuyamazsan kaybedersin bu kadar basit , ha siz hala iki çizgi çizimini TEKNİK olarak görüp sallıyorsanız ayrı o zaman hayatta başarılar

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yav geçen günde aynı hikayeleri anlattın durdun burada , ha anlamıyorsun o kesinde anlayanlarada arada sallama analiz yapıyorum diye , arabanın gazına basar san gider , benzini olmazsa veya mazotu olmazsa gitmez teknikte o paranın içinde bir araçdır .Para hareket ettirir hem aşağı hem yukarı okursan iki taraflı kazanırsın , okuyamazsan kaybedersin bu kadar basit , ha siz hala iki çizgi çizimini TEKNİK olarak görüp sallıyorsanız ayrı o zaman hayatta başarılar
    sözde "teknik" paranın içinde bir araç olabilir, ama para burada değil başka yerde.. anladın mı? filtreden geçmiyor mu? sen teknik hikayeleri anlatmaya devam edebilirsin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 619/1001 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •