Sayfa 622/1001 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bak bu akşam o resmin içine senide koydum görebildinmi zavallı elemannasıl hoşuna gittimi hahahahaha yapsana
    hikayelerin başka yerde anlat.. zırvalamayı bırak..istediğini çiz senin zavallılığın bir realite sonuçta.. kabul et ve yoluna devam et ezik şekilde..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tekniği kullanmadan hiç bir hisseyi yükseltemezsin. Yükseltsen de alıcıya teknik bir oluşum sunmadan o malı satamazsın. Hisseyi 10 a katlasan da devredemedikten sonra bir anlamı yok.
    O yüzden teknik hikaye klişesini bari burada yapmayın. Hissenin ticareti yani el değişmesi genelde teknik ile olur.
    Hisseye teknik çalıştırmayacağım dersen de o zaman iyi bir hikaye bulman lazım. Arazi mi okır, ihale mi olur seçeceksin. Onu da her hisse için yutturamazsın

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ağzına sağlık teknik öneden gider diye bir laf var bilmeyen adam anlayamaz..!!

3. niye gerildi ortam..!!!
    gerek yok..sindomad bu gün anlayana çok güzel örnek oldu..!!!

4. xu30 hisselerine rağbet olmayınca diğer hisseleri teknik analizle alakası olmayacak şekilde balon yaptılar..bunu elbirliği ile yaptılar..işi gücü bırakıp hatta merkezin kasasını boşaltarak yaptılar..hamdolsun yabancı olmayınca böyle oyunları oynamak lazımdı belki..
    sonuçta 100 ve 30 endexinin teknik analizi çalışmış oldu..100 yılda bir görülecek boktan bir tablo oldu yani..

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Boşuna kavga etmenin anlamı yok. Viobda kim daha çok kıvırtırsa o daha çok kazanır, kısa günün kârı
    oyun hergün yeniden başlar.
    niye
    Çünkü borsalarda fırsatlar hiç bitmiyor. sonu olmayan bir oyunun içinde olduğunuzu unutmayın
    sen longa niyetlende borsa çöksün reis..şaka bir yana senin gibib bir ayudan lonk lafı çıkınca saldı endeks. yanlış tarafa mı niyetleniyorsunuz her defasında acaba şaka yollu takılıyorum..yarın short ekmeği yiyecez mi bakalım kısa yönlü bir realize adımla devam ediyoruz....hala diyorum short çok sıkıntı son dakika itibariyle görülüğü gibi kolay gelsin..1!

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ağzına sağlık teknik öneden gider diye bir laf var bilmeyen adam anlayamaz..!!
    Büyük hisselerde endekste halksın ama çoğu hissede artık öyle değil paran varsa kimsenin olmadığı hissede bile robotu çalıştırır çok güzel teknik çizersin hisselerin çoğu teknikle pazarlanıyor artık. Adam RSI MACD BİDE 20/50EMA KIrdırıyor sonrada teknikçiyim hisse buluyorum diyen sazanlar Matriks radarda buluyor hisseleri.

Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.

7. Viop ve pay vadelide long açanları yarın BIST binası önünde gösteriye davet ediyorum.
    "Borsamıza güvendik kredileri fulledik"
    "Ekonomimize o kadar güvendik ki kaldıraçlı piyasada long açtık"
    "Spk longuna sahip çık" vb yazılı pankartları unutmayın lütfen
    adem soylu hoca short oldu herhalde..))

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hikayelerin başka yerde anlat.. zırvalamayı bırak..istediğini çiz senin zavallılığın bir realite sonuçta.. kabul et ve yoluna devam et ezik şekilde..
    retuscuk bey anlamıyorsun anladıkta bu kadar ezilme , burası borsa forumu burada anlatıcam sakıncası yoksa , senin zaten kafa basmıyor otur bir kenarda , ben senin gibileri eze eze devam ediyorum rahat ol hadi ikile

Sayfa 622/1001 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •