Sayfa 823/1002 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Parayla tez yazmanın çözümü tez jurisinde biter. Tez hocasında biter. O ülkede şirket kapanır başka yerde açılır. Bu iş usta çırak meselesidir. Akademisyen bir öğrenciyi mezun ediyorsa ona mührü veriyorsa tezinin sorumlusu odur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Reuters : BDDK finansal piyasalarda manipülasyon, yanıltıcı işlem ve uygulamalarına ilişkin yönetmelikte değişikliğe hazırlanıyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Parayla tez yazmanın çözümü tez jurisinde biter. Tez hocasında biter. O ülkede şirket kapanır başka yerde açılır. Bu iş usta çırak meselesidir. Akademisyen bir öğrenciyi mezun ediyorsa ona mührü veriyorsa tezinin sorumlusu odur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Nasrettin hocanın dediği gibi "Hırsızın hiç mi suçu yok?"

O akademisyen de aynı yöntemle akademisyen olduysa ne yapacağız? Böyle sürüp gidecek mi?

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/dongu-57896yy.htm Ahmet GÜRSOY şöyle yazmış "Kanuni döneminin ortalarından sonra eğitimde müderrislik (öğreticilik), babadan oğula miras olarak bırakıldı. "
    Kaynak Yeniçağ: Döngü - Ahmet GÜRSOY

Yandaştan yandaşa, tarikatçıdan tarikatçıya miras kalacak herhalde bundan sonra.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 823/1002 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •