Sayfa 667/1001 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Sayın Kızıldağ tüm dünya piyasalarını nasıl görüyorsunuz...
    Düşünceleriniz önemli..
    Ve ciddiye alıyorum
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    50-50 de belirsizlik yok, senatoya başkanlık eden Biden adamı oylamaya 51 ile destek verebiliyor. Yani 50-50 çoğunluğun tescili.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    CAPITOL BUILDING BREACHED AND LOCKDOWN ORDERED IN BOTH CHAMBERS. - CAPITOL POLICE

Abd karıştı
    ülkede iç savaş çıkmış borsa tarihi zirvesinde gezior....borsaların mantığının terste kalan ky yı üstüne kurulan oyun olduğunun en buyuk ispatı...normalde babalar pozda olmasa tüm dünya borsaları taban olması lazım ama hipneler tutuyor işte..

3. Alaysalardan bizon sürüsü geçsin demiştim.

22 topikte acaba beddua eden mi oldu bana her hafta bir uzvumdan sakatlanıyorum bir de buradan helallik alayım dedim bayram günü .

Olmazsa barışalım 31 inçi başlığı ben açayım Şubat ayında öpüp barışalım ayılarla

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Sayın Kızıldağ tüm dünya piyasalarını nasıl görüyorsunuz...
    Düşünceleriniz önemli..
    Ve ciddiye alıyorum

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Trump kurduğu düzenin değişmeyeceğini düşündü, düşündürdü. Öyle bir korku salmış ki, İngiltere AB ye yeniden girmek istese şaşırmamak lazım. Şimdi dünya Trump tersi bir oluşuma yöneldi. Evet pandemi var kimse inkar etmiyor, ama 12 yıldır görülmeyen metal fiyatları soğumak bilmiyor. Trump gitti dünya ticareti Barış imzaladı. Biden sonrası ticaretin hızlanacağı bir dönem olacak. Bizim borsamızda ilginç bir durum var. Evet ben ikna oldum dolara tövbe ettim hisse almak istiyorum diyene raflarda kalan THY vakıf ve Halkbank veriyorlar başka seçenek kalmadı. Diğer hisseler uçuz olmasada korunuyor. Bu pek badem işi değil. Bazen insan inanmak istediğini sürekli diline getirir. Açık açık devasa bir yabancı oyunu içeride. Pandemide mal saklama deposu garanti yatırımın içini boşalttı malı kendilerine çekti yabancılar. Emaneti henüz yeni aldılar. Muhtemelen 82-82 164 bin endeks gelir. Hükümet için darbe neden söyleniyor, seçimle gideceği olmadığı için. O zaman erken seçim de yok. İçeride faiz dolar denklemi tabelada çözüldü. Swap anlaşması not artırımları hazirana kadar görülebilir. Doların 2018 hezimeti asla unutulmaz. Tüm TL varlıklar dolar bazında izlenirse karar vermek kolaylaşır. Özetle tüketim ve ticari yönde baskılanan küresel bir açlık var. Ticaretin yeniden açılması basılan paraları borç ve dengesiz alacakları unutturacaktır.

abdde sıkıyonetim ilan edileceğine dair iddialar var..hala daha eksiye geçmesse con cons bu borsayı bırakmak lazım

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    ülkede iç savaş çıkmış borsa tarihi zirvesinde gezior....borsaların mantığının terste kalan ky yı üstüne kurulan oyun olduğunun en buyuk ispatı...normalde babalar pozda olmasa tüm dünya borsaları taban olması lazım ama hipneler tutuyor işte..
    Naklen anlatan bayan da,traderlerin gözü tv de herşeyi de görüyorlar başka olumsuzluklar da var
    ama nedense alıma devam ediyorlar diyordu,sonuçta maldalarsa dünya yıkılsa farketmiyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    50-50 de belirsizlik yok, senatoya başkanlık eden Biden adamı oylamaya 51 ile destek verebiliyor. Yani 50-50 çoğunluğun tescili.
    Dil öğrenirken "superlativ" öğrendik. "en büyük biggest, en hızlı fastest" kalıbı işte.
    Ben de diyorum ki;
    ikimizin yazdığı aynı husus için kiminki "super-relatif" veya "süper-realist" veya "süper-profit"
    Ne de olsa "multi-realist" bir dünya ve piyasa burası)))
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. ABD shortlanır mı buradan arkadaşlar... Ne dersiniz?
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

Sayfa 667/1001 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •