Sayfa 368/607 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. hayrını gör katti dostum...ben sana başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. ekim aylarında jantsa 181 tl , alcar 70 tl , bryat ise 40 tl idi...şu anda bryat 520 tl de....650 yi görüp düşmüştü...şu anda güçlü tavan serilerine başlamış görünüyor...bu şartlarda endekste bir bozulma olmadığı sürece jantsamız da yoluna devam etmek isteyecektir...

daha önce de söyledim bazı hisseler kendi dinamiklerine göre hareket ederler diye..bazen teknik çöp olur...280-320 yi aşamaz diyen arkadaşlar artık yoklar..onlar bu güzel çıkışı kaçırdılar...bazen gerçekten de teknik de temel de yetersiz gelebiliyor...algı çok önemli bu aralar...zibil gibi paranın ve zibil gibi yatırımcının doluştuğu borsalarda bunlar artık normal...tüm dünya borsalarında zaten durum bu olmuş...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. altin madeni mi buldu. balon cikis mi? her gun nazil tavan olur arkadas ya

4. ne güzel gidiyorduk.. yarın ola hayrola, şahsım için..

5.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    altin madeni mi buldu. balon cikis mi? her gun nazil tavan olur arkadas ya
    bu çıkışları daha iyi anlayabilmek için bu topiğin sayfalarını geriye doğru okumanız lazım..bence bir iki saatinizi buna ayırın...faydalı olacaktır...

6.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Birazcık mola

Kesinlikle YTD.
    usta acele etmedinmi

Sayfa 368/607 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz