Hareket sertleşecek dedik ve çok şükür bizi yanıltmadı..piyasa çok iştahlı..garanti aldığı malların yarısını sattı ama piyasanın karşısında duramadı ve tavandan sattığının yarısından fazlasını yerini koydu..
keko üstadım aştığında yeni kanal boyumuz burdaki gibi olur
![]()
[emoji106][emoji106][emoji106]SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
tmmm dostum anladım...bu kanal zaten 500 lere denk geliyor...500 ü aşarsak yeni kanala gireriz ki o da senin de gösterdiğin üst direnci 1000 civarlarına denk geliyor...bakalım ne yapacak ?? ben de merak ile izliyorum..ama bu aralar bir çok hisse tekniğe bakmadan gidiyor...bende merakla takip ediyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
1
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
2
Kesinlikle YTD.
Yer İmleri