Her gün 37 bin satmaya krar vermiş herhalde. Böyle giderse 8 gün kaldı. Ondan sonra hisse kendi yönünü belli edecek. Portföye eklemek için son 8 gün galiba. Ben , tutmaya devam edeceğim. Ortak satışlrının hep sağ cep sol cep görürüm. Tanıdık birileri gibi geliyor alanlr ve satanlar.
Vaktimiz var. Sermaye düşük. Başarılı bir şirket. Bence seyitlerdeki kağıtlar tükenmeden azalmasıyla birlikte olumlu hareketler görebiliriz.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. Ky muhabbetidir
Bu gidişle kaldı 7 gün. Sabırla bekleyelim. Hatta yavaş yavaş artırmaya karAr verdim. Seyitler Deki mal bittikten sonra Çok daha iyi olacak. Beş para etmez şirketler ne hale geldi? Bu da iyi yerlere gelecek inşallah
Az kaldı az. Yalnız enteresan durum keşfettim. Onu burada yazmak istemiyorum. Yalnız düşündüğüm gibiyse 37 bin lotlar hep sağ cep sol cene giriyor gibi. Emin olmadığım için burada dün be bugün arasındaki fark için düşündüğümü yazamıyorum.
Neyse bulaşmıyorum. Sadece bekleyeceğim artık. Şunun şurasında 220 bin lot civarında kaldı.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senwlik küçük yatırımcı muhabbetidir
Yer İmleri