Sayfa 535/1003 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Nasdag Başkan belirsizliği bitti kutlaması yapıyor.
    +2,36 olmuş.
    AFT + 2,11 gözüküyor.
    MB kur -0,7
    Böyle kapatırsa güzel olacak.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ziraat PPF 0,038
    Net 13,87

Ne oluyor bunlara böyle.
    Geç bulduk çabuk kaybettik.
    böyle dramatik düşüş yaptıklarında hemen cezayı kesiyorum. yarın bir kısmını satıp, viop a atarım. yanlış yolda devam ederlerse, satışa devam ederim. sıfır stopaj talebi arttırınca, şımarmışlar. akıllıca bir uygulama değil, yumurtlayan tavuğu kesmek gibi. poz değiştirmek 1 gün 2 tuşa bakar.

3.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Byfler hakkında çok ayrıntılı bilgim yok ama, bu fonlarda piyasa yapıcısı olduğunu biliyorum. Anormal fiyat hareketleri olmamasi adına piyasa yapıcısı net aktif değer civarında alım/satım yapiyor.

Byflerin gösterge niteliğindeki net aktif değeri, fonların sitelerinde anlık yayınlanıyor. Alım satım yaparken bu net aktif değere dikkat etmek gerekiyor. Hisse byf ler, endeks fonu olduğu için, endekste aşırı sayıda taban hisse olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Gümüş byf de geçmişte sıkıntı olmuştu, satamama değilde net aktif değerin üzerinde fiyatlamalar oluşmuştu, fiziki gümüş tedarik edilememişti bir dönem diye aklımda kalmış.

Byf forum sayfasında daha tecrübeli arkadaşlar vardır, oraya sorabilirsiniz isterseniz.

https://www.hisse.net/topluluk/forumdisplay.php?f=47
    Cevabınız için çok teşekkür ediyorum, ilettiğiniz forum sayfasına da yazdım. Byf leri biraz daha araştırınca gayet mantıklı gelmeye başladı özellikle anlık alım-satım yapabiliyor olmamız gerçekten güzel ve pasif yönetildikleri için endeksle paralel bir getirisi oluyor hsyf yöneticilerinin yapacağı yanlışlardan da etkilenmiyoruz bu şekilde. Keşke ülkemizde de yurt dışındaki kadar gelişmiş bir piyasası olsaymış etf lerin...

4. Yeni fonlar,

--Ak Portföy Gümüş Fon Sepeti Fonu

Gümüş fonu moda oldu artık.

--QNB Finans Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu

Hem çoklu varlık, hemde katılım

Katılım GMA'sı olacak galiba.

5. Fon geri dönüşlerinin de artık 14:30 değilde fonların son işlem saatinden önce geri ödenmesi gerekiyor artık, yatırımcıya ceza kesiliyor resmen o gün taca çıkıyor. Satışta T+1/2/3 satış günü de elini ayağını bağlıyorlar. Ve tabi birde fonların virmanının yapılamaması var.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

6.  Alıntı Originally Posted by Fondü Yazıyı Oku
    Cevabınız için çok teşekkür ediyorum, ilettiğiniz forum sayfasına da yazdım. Byf leri biraz daha araştırınca gayet mantıklı gelmeye başladı özellikle anlık alım-satım yapabiliyor olmamız gerçekten güzel ve pasif yönetildikleri için endeksle paralel bir getirisi oluyor hsyf yöneticilerinin yapacağı yanlışlardan da etkilenmiyoruz bu şekilde. Keşke ülkemizde de yurt dışındaki kadar gelişmiş bir piyasası olsaymış etf lerin...
    Ben teşekkür ederim. Yutdışı ile kıyaslarsak, Borsamızın amerika ve avrupa borsaları gibi derinliği olmadığı için abuk sabuk değerinin kat kat üzerinde fiyatlanan hisseler endekslerimizde yer alıyor. Pasif endeks fonları da endeksi korele ettikleri için, ucuz pahalı demeden hisseleri içeriğinde bulunduruyorlar.

Ben de normalde endeks fonlara sıcak bakan biriydim ama yukarıda belirttiğim sebepten ötürü ülkemizde getirileri, abd ve eu borsa endeksleri getirisi pratiğe pek uymuyor, teoride kaliyor.

Değer bazlı yatırım yapan aktif yatırım fonları arasında, az sayıda da olsa iyi yönetilen hisse yoğun fonların, endeks fonlarına göre güzel getirileri var. Piyasa derinliği de kolay kolay bi anda olacak birşey değil, bu sebeple ülkemizde iyi yönetilen aktif hisse fonların bir müddet daha endeks fonlara göre pozitif getirisi olacağını düşünüyorum.

Ama tabiki, hakkını vermeli, yerli endeks byflerin artması, likidite ve piyasa derinliği açısından çok olumlu.

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    İyi balon olmuş, yakında patlamasın da....

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2 yıldır balon da balon balon da balon. patlatamadınız ne teslayı ne nasdqı. bist için de 1200'den beri aynı terane balon da balon. bist oldu 1520 hâlâ "balon"...

8. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hikayesi. Ziraat, İş vs. Bunlar pasif vadesiz hesaplardan köşeyi dönen bankalar iki milyar büyüklüğü olan ppf bile onları şımartamaz. İhtiyaçlari yok. Forumu kirlettigimizle kalırız.

Sayfa 535/1003 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •