Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Forumda büyük yazmak bağırmak anlamına gelir, bağırmaya gerek var mı? Bence yok.

Bu mesaj kenarda dursun, zamanı gelince ben de bir resim koyacağım. Bol kazançlar.
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    HOCAM ÖN YARGILSIINIZ İLERİ TAHMİNLER ELLİOT VE FORMASYON VE DE Çİ,ZLEN TRENDLERİN BARLARIN SON DURUMUNA GÖRE BAKILMASI İLE OLUR..
    twitterın varsa AKSEL KİBAR hoca var ...onu br takip et 3 ay önce endeks atıyorum 110 larda iken adm 160000 hedefi verebilmişti...!! neden formasyon ile..
    şimdi gelelim senin ön yargılı olduğunuz konuya ..
    her indikatör her hisseye göre düzeltmek sağırlaştırmak gerekir ki algo bu şekilde yazılır....
    örbeğin..!!usd try haftalık ve sade cci görünümü atacam ve benim buna göre back testini yaptığım cci atacam...
    CCİ NE DEMEK KANAL EMTİA ENDKSİ DEMEK..!!! ŞİMDİ CCİ ÖZETLE ORTALAMA FİYATA UZAKLIĞI GÖSTERİR
    sen bunu yanlış kullanırsan yanlış yorumlarsın..!!!

BU BENİM BACK TESTİNİ YAPTIĞIM VE GAYETTE İŞE YARAYAN CCİ DIR...bakınız bakalım 2014 yılı tarihi zirve de cci değeri 2018 de yılında doların tarihi değeri ve 2020 tarihi değeri...
    şimid bu malum şahıs diyor kş bu uyumsuz bende diyorum ki a be adam madem uyumsuz bu uyumsuzluk çok yükselen dolar da 2,4 en son zirvesinden 7,08 e oradan da 8,61 e gitmiş 6 yıl içinde ...peki bu uyumsuzluk olmuşmu hayır..!!!!
    allah tekniği bildiğini sananlardan esirgesin....
    olay bunda şduru kanal emtia endeksi derki 7,08 iken olması gereken fiyatın olağan fiyata ortalama uzaklığının altı daha dolu yani 7,08 yükselişi BALON...ama son zamandlar da ve 2014 de gelen haber akışı ve 2020 yılında yaşananları göz önüne alırsan dolar fiyatlarına bakarsanız emtia endeksine göre sadece yükseliş fiyatının altının daha dolu olduğu ve tutarlı olduğu ortaya çıkar yani bu tarz indikatörleri fiyat yükseliş sebepleri ile okumak gerekir..!!!
    o YÜZDEN BÖYLE İNDİKATÖRLER BİLMEYEN İNSANLARIN ELİNDE CAN ÇEKİŞİR YANILTIR..!!!
    BU BENİM SADELEŞTİRDİĞİM BİRAZ OYNAYIP UYARLADIĞIM CCİ ...
    GELELİM MALUM KİŞİNİN CCİ NA...!!!

bunu kullanıpta uyumuzluk arayan ve bunu yorumlayan adam bu işi bıraksın kırmızı izgiler doların tarihi rekor kırdığı sevşyeler
    yani her periyotta her hisse aynı algo modeli aynı indikatör modeli kullanılamaz uyarlanmalı back test yapılmalı ve deteklenmelidir..!!!olay budur....dediğim gibi forum da kimlerin eline kalmış...hele ki algı modelinde..!!
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Forumda büyük yazmak bağırmak anlamına gelir, bağırmaya gerek var mı? Bence yok.

Bu mesaj kenarda dursun, zamanı gelince ben de bir resim koyacağım. Bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bağırma yok o senin alınganlığın algo yazarsan sat bana alırım.!!! ayrıca bir iddiamda yok...mesaj başka yere sen iddia ya çevirmişssin ben yokum olursam burdan kuşlu site var ordan yaz bana bak abi gördün mü diye bende ciddi anlamda sevineyim ...bu işi net beceren adam ibrahim coşkun abimdir onu takip et ara sıra yazası geliyor yazıyor..!!!

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    bağırma yok o senin alınganlığın algo yazarsan sat bana alırım.!!! ayrıca bir iddiamda yok...mesaj başka yere sen iddia ya çevirmişssin ben yokum olursam burdan kuşlu site var ordan yaz bana bak abi gördün mü diye bende ciddi anlamda sevineyim ...bu işi net beceren adam ibrahim coşkun abimdir onu takip et ara sıra yazası geliyor yazıyor..!!!
    Hocam kimse size algo satarsa almayın. İsterse allamei cihan olsun, geçmiş her sene 400 bin puan üretsin, yalan dolandır curve fittingdir ben şu an her sene 500 bin yapan sistem yazarım bi canlıya alırsınız 2 haftada anahtarı bırakır

Zaten, düzgün sistem çok küçük parayı çok hızlı şekilde uçuk rakamlara götürür. Yani iyi sistemi kimse satmaz. Satılan sistem de iyi olamaz. İstisnası, milyar dolarlık quant piyasasında bulunur bizim sidikli bist te değil

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hocam kimse size algo satarsa almayın. İsterse allamei cihan olsun, geçmiş her sene 400 bin puan üretsin, yalan dolandır curve fittingdir ben şu an her sene 500 bin yapan sistem yazarım bi canlıya alırsınız 2 haftada anahtarı bırakır

Zaten, düzgün sistem çok küçük parayı çok hızlı şekilde uçuk rakamlara götürür. Yani iyi sistemi kimse satmaz. Satılan sistem de iyi olamaz. İstisnası, milyar dolarlık quant piyasasında bulunur bizim sidikli bist te değil
    aynen.. öyle bir sistemin değerini kimse parayla ölçemez. ama maalesef bit pazarında bile satılıyor.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

hocam paralel düşünüyoruz aslında ama siz bana çok ön yargılsınız alıngansınız falan..kazanın abi burda palaya savaş açan dostumdur..!! bu konu da netim ama dediğim gibi jacpotta rulette tümüne de bassan parayı kazanamazsın algo budur işte adam oyun kurucu bizim algo ise baçe de ot..yazan kazansın..!!kazanamaz diye bir şey yok ama bakınız şuan bile dün inidikatör yorumlama ve bakışını attım özetle 5 yıl önce belki adam ondan kazanıyordu düz bakışla ama öyle değil..yani herşeye ayak uydurmak zor...
    spot hamleleriniz hoşuma gidiyor..!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •