Sayfa 374/607 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. gazlayanlar fena sustu yalniz. hicbisey surekli cikamaz ve dusemez. borsada baska kural yok

2. Kardes dun elinde olanların 520 530 dan gönderme ihtimalini de dusun ama. uzuncuyum o ayri
     Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    İşte neymiş. Buna teknik denir. Rsi 93 ten şimdi 80 e indi. Sattıklarımı alma vakti.

Kesinlikle YTD.
    SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by BrusselAntwerpAhmet Yazıyı Oku
    Kardes dun elinde olanların 520 530 dan gönderme ihtimalini de dusun ama. uzuncuyum o ayri

Hocam herkesin tarzı kendine. İnsanlar başarılı işlemleri anlatarak övünür ama öyle ukalalık yapmam. Dün 480 bandından sattığım ana hisseler, bugün 520 lerden bir kısım verdiğim kar hisselerin çoğunu 445 li seviyeden yerine koydum. Çünkü 100 de 8 e yakın eksiden alıyoruz. Herkesin taktiği olmalı. Hayırlısı olsun

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

4. Nereden satılacağı bazen açıkça gorunur ama sırf "maliyet " yerinde yazan rakamlar değişmesin,bozulmasın diye oynamam
     Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Hocam herkesin tarzı kendine. İnsanlar başarılı işlemleri anlatarak övünür ama öyle ukalalık yapmam. Dün 480 bandından sattığım ana hisseler, bugün 520 lerden bir kısım verdiğim kar hisselerin çoğunu 445 li seviyeden yerine koydum. Çünkü 100 de 8 e yakın eksiden alıyoruz. Herkesin taktiği olmalı. Hayırlısı olsun

Kesinlikle YTD.

5. Neyse bundan sonrasına bakalım ,spek dökmek için yapmış olabilirmi bu boşaltmayı,işlem hacminin hala düşük kalması bunu gösterirmi?

Alıntı Originally Posted by BrusselAntwerpAhmet Yazıyı Oku
    Nereden satılacağı bazen açıkça gorunur ama sırf "maliyet " yerinde yazan rakamlar değişmesin,bozulmasın diye oynamam

Herkesin kazancı daim olsun

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

7. Çok güzel seviyeden verdim geri almak için izliyorum jantsız kalınca insan tuhaf hissediyor azda olsa bugün birazını geri alırım

8. Alan satsn kim islem hacmi cok dusuk simdilik

Sayfa 374/607 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •