Sayfa 196/699 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin +5,63 ortalama tahmin ise +6,02 puan oldu.
    Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +16,10 puan olurken, en düşük beklenti ise +2,30 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 29 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde
    bulundu.
    BIST 100 Endeksi, dün günü 16,82 puan artışla 1522,24 puandan
    tamamlamıştı.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

Medyan : +5,63
    Ortalama : +6,02
    Maksimum : +16,10
    Minimum : +2,30
    Katılımcı: 29[(+)29(-)0]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(08/01/2021 - 09:17:04)

2. Tombul parmaktir inşallah

Dun demiştim, inanmadınız.2015 ten beri bu gruptayim, kagittaki baskıyı hissettim de yazdım size.En basit kural isledi hatta " çıkamayan hisse düşer ".devre kestirdiler adiler.neyse gelelim bu güne, 25,60 destek seviyesi onun üzerinde kapanış hatta 70 in üstünde yapması lazım. Yapmazsa rüzgara kapılır canı nereye isterse oraya gider.kizip üzülüp sinirlenip mal kaptirmayacagim.alcarda kalsaydım simdi milyonerdim.endekste stoploss noktası 1471,üstünde kaldıkça malda olucam. Kapanış önemli yani gün içinde hareketleri pek takmayın kafaya.alcar toparlanma yaparsa bizimkisi + bile yapar,şaşırmam yani.
    Ben sadece " demiştim " demekten pek hoşlanırım. [emoji846][emoji2]
    Asla ytd.kendi fikrimde,sizi baglamasin.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : UZMAN1974; 08-01-2021 saat: 11:53.

4. bu yaşananların tek bir izahı var algyo hissedarlarının geçmişte patrona hesap sormalarıdır.Sizce başka neden var mı alcar neden 450 algyo neden 150 çünkü alcar hissedarları heasap sormadıkları için mükafatlandırıldılar ister inanın ister inanmayın.

5.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Dun demiştim, inanmadınız.2015 ten beri bu gruptayim, kagittaki baskıyı hissettim de yazdım size.En basit kural isledi hatta " çıkamayan hisse düşer ".devre kestirdiler adiler.neyse gelelim bu güne, 25,60 destek seviyesi onun üzerinde kapanış hatta 70 in üstünde yapması lazım. Yapmazsa rüzgara kapılır canı nereye isterse oraya gider.kizip üzülüp sinirlenip mal kaptirmayacagim.alcarda kalsaydım simdi milyonerdim.endekste stoploss noktası 1471,üstünde kaldıkça malda olucam. Kapanış önemli yani gün içinde hareketleri pek takmayın kafaya.alcar toparlanma + bile yapar,şaşırmam yani.

Çok acelecisin daha seans bitmedi gün bitmedi bu ne telaş bu ne panik..
    Siz “ben demiştim ben bildim” demek yerine biraz daha sağduyulu olun bence.
    Hisse dd altında grup şirketleri uçmuş Dördüncü çeyrek bilançosu Çok iyi bekleniyor şirket Avrupa’da yeni yatırım kararları almış ve beklenen en önemli gelişme Maslak arazisi için şirket Pandemidan dolayı geciktiğini söylüyor, bence siz hiçbir şey bilmiyorsunuz kusura bakmayın ama benim gördüğüm durum vaziyet böyle.
    Burada yazdığınız her şey kayıtlı birkaç ay sonra bu yazdıklarınızı sizin ben tekrar burada paylaşacağım haberiniz olsun.
    Ha bu arada borsada tam 30 yıl oldu yaşamadım kriz şelale ve bilumum olumsuz hiçbir şey kalmadı az çok hisse hareketlerini tahtacı piskolojisinide tecrübe etmişimdir.
    Hisseye girilen zaman çok önemli bu hisseye beş sene önce girmek başka benim gibi iki ay önce girmek çok başka şahsen yıllarca bekletilmiş çok kaliteli bir şirketin kelepir fiyattan hissesini aldığımı düşünüyorum benim gibi Yeni girenler için bir kaç sene beklemek normal bir olan durum olur vesselam.
    Y.t.d.

6.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Dun demiştim, inanmadınız.2015 ten beri bu gruptayim, kagittaki baskıyı hissettim de yazdım size.En basit kural isledi hatta " çıkamayan hisse düşer ".devre kestirdiler adiler.neyse gelelim bu güne, 25,60 destek seviyesi onun üzerinde kapanış hatta 70 in üstünde yapması lazım. Yapmazsa rüzgara kapılır canı nereye isterse oraya gider.kizip üzülüp sinirlenip mal kaptirmayacagim.alcarda kalsaydım simdi milyonerdim.endekste stoploss noktası 1471,üstünde kaldıkça malda olucam. Kapanış önemli yani gün içinde hareketleri pek takmayın kafaya.alcar toparlanma yaparsa bizimkisi + bile yapar,şaşırmam yani.

Yahu 25.48 den 25.00 e kadar 15000 lot verdiler sadece

7. Ne kadar çok kişi , şu 2 kelimeli ''ben demiştim'' lafını seviyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,927
     Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    Ne kadar çok kişi , şu 2 kelimeli ''ben demiştim'' lafını seviyor.
    ben sevmiyorum desem de inanmayın... ama pek kullanmak işime gelmiyor... sn selam size latife yapıyorum lütfen yanlış anlamayın...

Sayfa 196/699 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •