Kral yumusak bir haftada tam %35 kar yapmis
Burada herkes yumusaga kufur etti ama bir tek ben gulden agir laf etmedim kendilerine
Kral yumusak bir haftada tam %35 kar yapmis
Burada herkes yumusaga kufur etti ama bir tek ben gulden agir laf etmedim kendilerine
Chiwas actim serefine
Aga tutun beni
Biraderin bilezik parasini p.tesi erkenden vkfyo basacam yoksa
Ozellikle myfinans ustadim anl manele deyin kafam gitti makifyo na girmek uzereyik
bende bira iceyim bari
Güvenli limanmış.
Peh peh.
Aşı işi bir tutsun bu ons 1200'e gider.(Aman ha yatırım için ciddiye almayın sakın)
Konu ile ilgili yazmıyorum kusura bakmayın ama benim yaşadığımı yaşayan var mı? Sorunum çözülmezse ne yapmam lazım bilen ve bilgi veren olursa sevinirim.
Cepteteb ile hisse senedi alım satımı yapıyorum. Bugün akşam baktığımda ne hisse senetlerim ne de karşılığı olan para hesabımda yok. Banka ile görüştüm şu an için sorunu anlayamadılar ve çözemediler. Hatta ilk telefona bakanlar hisse gözükmüyor filan dediler. Araştırıp döneceklermiş bana. Şimdi biz bankanın insafına mı kaldık. Bunlar hisse yok bizde derse ne yapabilirim. Milyonlarca lira hisse alıp satanlar var mutlaka bir kontrol ve itiraz yeri vardır.
Var olan tüm menkul değerleriniz, Takasbank nezdinde saklanır ve MKK'da kayıtlıdır.
Neyiniz var neyiniz yok şuradan kontrol edebilirsiniz.
https://eyatirimci.mkk.com.tr/auth/login
Bakın bakalım yerlerinde duruyorlarmı.
Bizi de haberdar edin.
Yer İmleri