Kral yumusak bir haftada tam %35 kar yapmis
Burada herkes yumusaga kufur etti ama bir tek ben gulden agir laf etmedim kendilerine
Kral yumusak bir haftada tam %35 kar yapmis
Burada herkes yumusaga kufur etti ama bir tek ben gulden agir laf etmedim kendilerine
Chiwas actim serefine
Aga tutun beni
Biraderin bilezik parasini p.tesi erkenden vkfyo basacam yoksa
Ozellikle myfinans ustadim anl manele deyin kafam gitti makifyo na girmek uzereyik
bende bira iceyim bari
Güvenli limanmýþ.
Peh peh.
Aþý iþi bir tutsun bu ons 1200'e gider.(Aman ha yatýrým için ciddiye almayýn sakýn)
Konu ile ilgili yazmýyorum kusura bakmayýn ama benim yaþadýðýmý yaþayan var mý? Sorunum çözülmezse ne yapmam lazým bilen ve bilgi veren olursa sevinirim.
Cepteteb ile hisse senedi alým satýmý yapýyorum. Bugün akþam baktýðýmda ne hisse senetlerim ne de karþýlýðý olan para hesabýmda yok. Banka ile görüþtüm þu an için sorunu anlayamadýlar ve çözemediler. Hatta ilk telefona bakanlar hisse gözükmüyor filan dediler. Araþtýrýp döneceklermiþ bana. Þimdi biz bankanýn insafýna mý kaldýk. Bunlar hisse yok bizde derse ne yapabilirim. Milyonlarca lira hisse alýp satanlar var mutlaka bir kontrol ve itiraz yeri vardýr.
Var olan tüm menkul deðerleriniz, Takasbank nezdinde saklanýr ve MKK'da kayýtlýdýr.
Neyiniz var neyiniz yok þuradan kontrol edebilirsiniz.
https://eyatirimci.mkk.com.tr/auth/login
Bakýn bakalým yerlerinde duruyorlarmý.
Bizi de haberdar edin.
Yer Ýmleri