Sayfa 915/1004 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    toprağımı kim küstürdü? bu akşam başka yerlerde takılıyo galiba... o zaman bi koçarilik yapayım. elimdeki hisselerden birisi hedefime yaklaştı,yakında satıp hisse değişeceğim. sarky-tmsn-bntas-glyho-lkmnh ve polho dan birine geçiş yapmayı planlıyordum. tmsn ve lkmnh harekete geçti, artık sattığım zaman kalanlardan hangisini ugun görürsem gireceğim. koçari gibi olmadı ama idare edin artık.
    ...............................................

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    kriterlerim, bist 30 olmayacak. gözaltı pazarında olmayacak, PD/DD 3 üzerinde olmayacak,en fazla 4 diyelim. günlük grafikte bolingerlerini daraltmış olacak. çok şeymi arıyorum acaba...
    pek tanımazsın toprağım ARSAN(hisse adında gayet ciddiyim) ve kfeın(yazılımların içinde çok ucuz kaldı diğerlerine göre
    en iyiside bu(logoyu karştırma, o ayrı bi dünya ve ederinde)hissede bir toplanma gözlemlenmiyor, az beklese güzel olur.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku

pek tanımazsın toprağım ARSAN(hisse adında gayet ciddiyim) ve kfeın(yazılımların içinde çok ucuz kaldı diğerlerine göre
    en iyiside bu(logoyu karştırma, o ayrı bi dünya ve ederinde)hissede bir toplanma gözlemlenmiyor, az beklese güzel olur.
    yalnız kötü örnek örnek olmaz
    ben sektörü genelde pahalı buluyorum
    link kfein'nin yaptığı cironun 12 de 1'ni yapıyor
    fezada işlem görüyor.
    11 milyon cirosuyla 350 milyon lira
    saçmalık.

3. Sn.T/A gedza grafiklerinde bir güncelleme mevcut mu acaba?

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku

biliyosun toprağım,evde 2 çocuk ben ve eşim 4 kişiyiz. birde evlatlık aldım 12 yıl önce (arsan) olduk 5 kişi. ben 6.yı arıyorum. kfein i izlemeye aldım fakat bolingerleri bekleyecek diyor. şu anda kafama uygun ve hazır bekleyen 2 hisse kaldı, bntas ve sarky (aslında en güzel grafik polho da ama ondada benim şansım tutmuyo). kısmet artık, hisseyi sattığımda hangisi hareket etmemişse ona gireceğim gibi.

5. Abi Gedzayi ev halkindan saymiyonmu kuser bak)

6. Ayrica sabriniza hayranim 12 yil müthiş bir sabır bizde 28 aya kendimizce sabrettik diyoruz [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

7. Sayın kuluçka

Bolinger band deyince aklıma geldi

Bizim istediğimiz bir göz
    Allah vermiş 3 göz

Günlük

Haftalık tl

Haftalık usd

Aylık tl

Aylık usd

Bolinger bandına örnek olsun diye koydum

Aman kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Abi
    hisse dediğin uzun vadede yükseliş trendinde olmalı
    evet teknik olarak dipte olduğu zaman alıp yukarı götürüp oradan bırakıyorlar başladığı yere geri dönüyor
    afyonda ihlas grubu hisseleri de öyle maalesef
    bir ara çok canım sıkıldığı için spekülatif hareket edebilir diplerde diye iheva alıp zararına verdim
    allahtan vermişim yoksa şu an kafayı sıyrma söylemim lafta kalmamış olacaktı.

Sayfa 915/1004 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •