hakuna matara....memento mori.
Çok teþekkür ederim...
Ýþin aslý siz de biliyorsunuz bu GEDZA 'da TL Bazlý grafikler çalýþmýyor. O kadar zorlasam da tam olarak trendleri oturtamýyorum. Fibolar için de ayný durum söz konusu. Fakat dolar bazlý daha net görüntü veriyor...
Çok gerilerden gelen bir fibo var. Aylar öncesin çizilmiþti. O fibo ise 30.09 seviyesini iþaret ediyor.
Bir çok yönden 30.09 - 30.30 önem arz etmeye baþladý...
Benim asýl dikkat ettiðim yukarýdaki osilatörün seviyesi ve durumu. Osilatöre göre yarýndan sonrasý sýkýntýnýn baþlangýcý. Ya tavandan sonra 1-3 gün düzeltme yapar, sonra yoluna devam eder, ya da yoluna hiç durmadan devam eder taa ki hedefe kadar...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Geçmiþ olsun Sayýn T/A, Benim de ayný aðrý var 1 haftadýr...Bazen soldan saða, bazen de saðdan sola geçiyor...Hayýrlýsý bakalým..Tekrar geçmiþ olsun...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Dolar bazlý grafiði de ekleyeyim...
Bu grafiðe göre olasý önemli hedef 5.8 dolar... Ara hedef 3.88 dolar...
Þu an yine direnç olabilecek bir seviyedeyiz. O nedenle yarýn çok önemli...!!!
Herkes kendi kararýný kendisi verecek. Hedefleri görüp alanlar olasý bir düþüþte üzülmesinler. O nedenle þeffaf olarak açýk açýk yazmaya çalýþýyorum. Speði biz deðiliz ki yarýna ne olacaðýný bilelim... Spek bile kesin bilemez kanýmca. Gidiþatýn durumuna göre pozisyon alýyordur...
Satacaðý mal bitti ise aþaðý iner, üzerine mal yýðýldý ise yukarý sürmeye devam eder...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Geçmiþ olsun Sevgili izci ve sayýn T/A
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri