Sayfa 39/602 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    şimdi diğerleride katlıyacak bazen ben bile anlayamıyorum.... mebes iyi takipcisin tebrik ederim
    Celik hocam bilgisayar kullanmasını pek beceremiyorum . Hatta bu forum için bile cep telefonuma indirdim . Hep cep mobilden giriyorum . Fakat hisse için defter kullanıp haftalık, aylık, yıllık olarak hisse leri yazıyorum. Güzel not alıyorum. Çünkü insan hafızası yanıltıyor. Bu arada Ozgyo için tebrikler . Agyo , pagyo , ostim sırada gibi ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    hepsi ederini bulacak bu yıl merak etmeyin ilk 6 ayda bile baya yol kat edecekler pagyo gecensene 17 hedefimi es geçti hedef arttı 25.30 oldu bu yılki hedefim mndrs 50.60 olacak hisselerden ittfh eski zirvesi 52 .53 tü en az 12.13 bekliyorum cemts fmizp gibi alıp başını gidecek yıl içersinde YTD
     Alıntı Originally Posted by borsa_cini Yazıyı Oku
    Hocam ilk 5 hisse hedeflerinizi yazmıştınız mğsait olduğunuzda devamlarını bekliyoruz
    ara ara paylaşıyorum kacırma hedef fiyatları

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    hepsi ederini bulacak bu yıl merak etmeyin ilk 6 ayda bile baya yol kat edecekler pagyo gecensene 17 hedefimi es geçti hedef arttı 25.30 oldu bu yılki hedefim mndrs 50.60 olacak hisselerden ittfh eski zirvesi 52 .53 tü en az 12.13 bekliyorum cemts fmizp gibi alıp başını gidecek yıl içersinde YTD
     Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Celik hocam bilgisayar kullanmasını pek beceremiyorum . Hatta bu forum için bile cep telefonuma indirdim . Hep cep mobilden giriyorum . Fakat hisse için defter kullanıp haftalık, aylık, yıllık olarak hisse leri yazıyorum. Güzel not alıyorum. Çünkü insan hafızası yanıltıyor. Bu arada Ozgyo için tebrikler . Agyo , pagyo , ostim sırada gibi ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evet önümüzdeki hafta onlar sahada olacak haftalık listede yer alacaklardan ilk 3 diyebilirim

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ara ara paylaşıyorum kacırma hedef fiyatları
    Tek beceremediğim karda oturmak . Celik hocam en zor olanı karda tutabilmek . Inanın sizin söylediğiniz hisseler ucuz Fakat artışlara dayanabilmek zor . Karda durabilmek ayrı beceri ...

5. Celik hocam gıdalar bu ara iyi . Penguen gıda, kerevitas iyi olacak gibi , yalniz Tborg için ne düşünüyorsunuz. O ucuz kaldı...

6. Takip listem
    ARENA
    ALCTL
    ITTFH
    YUNSA

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Selamlar hocam. Yeni takip ettiğim KERVT, MAKTK ve KLMSN için yakında bir umut gözüküyor mu?Gelecek hafta için
    Esma Hocam klmsn bendede var. tahta yapıcı çok farklı. son kapanış hep ortalama altında kapatıyor. günde defa üstünde kapattı yanılmıyorsam.Çelik hocam sabret dedi. bu fiatlar ucuz demişti.Çelik hocam tekrar yorumlarsa daha iyi olur.

8.  Alıntı Originally Posted by Vkayl Yazıyı Oku
    Esma Hocam klmsn bendede var. tahta yapıcı çok farklı. son kapanış hep ortalama altında kapatıyor. günde defa üstünde kapattı yanılmıyorsam.Çelik hocam sabret dedi. bu fiatlar ucuz demişti.Çelik hocam tekrar yorumlarsa daha iyi olur.
    1 defa sadece ortalamanın üzerinde kattı.

Sayfa 39/602 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •