Sayfa 528/1040 İlkİlk ... 284284785185265275285295305385786281028 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    Kripto para dünyası tuhaf. Ortadan birden bire kaybolan kripto paralar. Hatta borsası kaybolan bile var. Tekrar ediyorum borsası...
    Şu kripto para reklamlarını bırakın artık. İyice bıktırdı.
    Hocam borsa konusunda haklısınız. Asla bir borsaya güvenmeyin zaten. O borsaların en güveniliri bile batabilir. Zamanında mt.gox borsası battı. Bunun için kendi cüzdanlarınız var oraya saklarsanız hiçbir şey olmaz. Dediğim gibi ben sadece bilgi veriyorum alın uçacak demiyorum ve bitcoin dışında hiçbir kriptoya güvenmeyin çünkü hepsinin sahibi var bitcoin harici ben bunları söylüyorum. Gelişen dünyanın içinde hep olacaktır bitcoin sadece bunu söylüyorum.

2. Altın bir emtia. Binlerce yıllık bir geçmişi var.
    Kaldıki birçok önemli sektörde kullanılıyor.
    Neyle neyi kıyaslıyoruz.
    Bu soruya muhtemelen cevabınız yok

Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Sorunuza soru ile karşılık vereyim ben de diyorum ki yarın altın değersiz taş olsa hakkını kimden arayacaksın belli mi?

3.  Alıntı Originally Posted by duygum09 Yazıyı Oku
    neyi tartışıyorsunuz, 2011 de ki 5 lira 1.2 milyon lira olmuş. altın bundan yıllar önce ons fiyatı 1.700 dolardı, şimdi 1800 dolar.
    benimle demagoji yapmanızı gerektiren bir şey yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Anlamadığınız nokta şu altın yıllar yıllar önce ilk bulunduğunda değeri neydi? Ayrıca şu an altın piyasanın değeri 12 trilyon dolar iken bitcoinin şu anki değeri sadece 759 milyar dolardır. Yani bir emtianın olgunlaşma değeri vardır. Genel olarak bitcoin değeri de 10 katına çıkar ise 7.5 trilyon dolarlara o zaman genelde senelerce çok hafif yükselişler olacak. Sen ben altını keşfetmedik ilk değerini bilmiyoruz. Burada yeni oluşan emtia var şahitlik ediyorsuz bence keyfini çıkarmaya bakalım. Sen bir gün bana hak vereceksin o gün beni unutma tamam mı hocam? O gün geldiğinde iş işten geçmişti diyeceksin. Bu bitcoin geleceğin ilk adımı şimdiki teknolojiye göre eski ama klasik bu yüzden altının yerini alacağını söylüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Altın bir emtia. Binlerce yıllık bir geçmişi var.
    Kaldıki birçok önemli sektörde kullanılıyor.
    Neyle neyi kıyaslıyoruz.
    Bu soruya muhtemelen cevabınız yok
    Neyi neyle kıyaslayayım toplam hacmi trilyon dolar olan bir şeyle milyar dolar tabii ki kıyaslanmaz şu an soru saçma sadece onu belirtmek istedim. Her şey arz talebe göre olur. Ne kadar kabul etmek istemeseniz de bitcoin de bir emtia

5. arkadaşlar bazı art niyetlilere dikkat edin, son mesajımdır.
    2011 de 5 liraya 4 bitcoin alınıyordu, bugün 1.2 milyon liraya yükselmiş.
    sanal paradan bahsediyoruz, konu altın değil, altın alın demiyorum.
    yatırım tavsiyesi değildir.

6. Şöyle soralım o zaman.
    Hesabınızda 2 bitcoin var.
    Değeri toplam 82bin dolar olsun.(2×41k$)
    Yarın uyandığınızda 1 coin yine 41k$ ama sizin hesabınız boşaltılmış yada sıfır dolar gözüküyor.
    Hakkınızı arayabileceğiniz bir merci var mı ?
    Neyi neyle kıyaslayayım toplam hacmi trilyon dolar olan bir şeyle milyar dolar tabii ki kıyaslanmaz şu an soru saçma sadece onu belirtmek istedim. Her şey arz talebe göre olur. Ne kadar kabul etmek istemeseniz de bitcoin de bir emtia

7.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Şöyle soralım o zaman.
    Hesabınızda 2 bitcoin var.
    Değeri toplam 82bin dolar olsun.(2×41k$)
    Yarın uyandığınızda 1 coin yine 41k$ ama sizin hesabınız boşaltılmış yada sıfır dolar gözüküyor.
    Hakkınızı arayabileceğiniz bir merci var mı ?
    Böyle bir şeyin çaldırmazsanız imkanı yok hocam en büyük borsalara bile güvenilmez çökerler yıllar sonra alırsınız örnek verdiğim mt.gox borsasının davası bitti geri dağıtımlar yapılıyor almama ihtimaliniz yüksek tabii ki batarsa o borsa hatta daha ileriye götüreyim başka hesaba bitcoin gönderdiniz hatalıysa yine alamazsınız bu hatanızdan ötürü bu kötü bir olay ama mantığı bu. İşin güzel yanı bu zaten bir aracı kurum yok insanların kendi birikimini kendi yönetmesidir. Bitcoin çalınmaması için hardware cüzdan(usb belleğe benzer bir şey) bulunuyor. Ona gönderdiğiniz zaman hiçkimse çalamaz. Virüslü bilgisayara taktığınız taktirde bile çünkü en küçük virüsün bytedan bile küçük hafızaya sahip bu cüzdanlar. Siz hata yapmadığınız zaman aldığınız bitcoinlere bir şey olmaz o cüzdanda. Dediğim gibi bitcoin amacı aracı kurum olmadan parana sahip çıkmaktır. Neyse altın konusunu çok kirlettim özür dilerim herkesten. Ben altın yatırımcısıyım bu konuya bu yüzden geldim. Sadece bitcoin hakkında yanlış bilgileri düzeltmek için yazdım. Bana ne bitcoinden yanlış yaptıysam affola abilerim.

8. Olmaz ama olursa hakkını arayamazsın.
    Özeti bu gibi sizin cevabın.
    Bence bu paraların bu kadar reklamını yapmayın.
    Birgün insanlar mağdur olursa, ki olmasını hiç istemem, vebal altında kalırsınız.
    Ytd.
    Böyle bir şeyin çaldırmazsanız imkanı yok hocam en büyük borsalara bile güvenilmez çökerler yıllar sonra alırsınız örnek verdiğim mt.gox borsasının davası bitti geri dağıtımlar yapılıyor almama ihtimaliniz yüksek tabii ki batarsa o borsa hatta daha ileriye götüreyim başka hesaba bitcoin gönderdiniz hatalıysa yine alamazsınız bu hatanızdan ötürü bu kötü bir olay ama mantığı bu. İşin güzel yanı bu zaten bir aracı kurum yok insanların kendi birikimini kendi yönetmesidir. Bitcoin çalınmaması için hardware cüzdan(usb belleğe benzer bir şey) bulunuyor. Ona gönderdiğiniz zaman hiçkimse çalamaz. Virüslü bilgisayara taktığınız taktirde bile çünkü en küçük virüsün bytedan bile küçük hafızaya sahip bu cüzdanlar. Siz hata yapmadığınız zaman aldığınız bitcoinlere bir şey olmaz o cüzdanda. Dediğim gibi bitcoin amacı aracı kurum olmadan parana sahip çıkmaktır. Neyse altın konusunu çok kirlettim özür dilerim herkesten. Ben altın yatırımcısıyım bu konuya bu yüzden geldim. Sadece bitcoin hakkında yanlış bilgileri düzeltmek için yazdım. Bana ne bitcoinden yanlış yaptıysam affola abilerim.

Sayfa 528/1040 İlkİlk ... 284284785185265275285295305385786281028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •