Sayfa 225/932 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hayırlı sabahlar

Programa bir soru sordum bana 2,5 saat sonra cevap verdi.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Tolga bey'in listesinde bana göre heyecan yapılabilecek tek hisse Alkim...Listeyi daha da genişletirsek Alkim kardeşler...
    Alka'yı mı kastediyorsunuz abi?

Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Tolga abinin sistem catır catır calışıyor abi MAŞAALLAH

güzel hisseler yakalıyor emeklerine sağlık
    Umarım devamı gelir, teşekkür ederim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Evet, Alka.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Evet, Alka.
    Hayrettir bunca zamandır analiz yapıyorum ALKA ile ilgili bir duruma hiç rastlamadım. Sadece kağıda inananlara, uzun vade yatırım yapanlara, bir de Temel Analizi iyi olduğu için alanlara kaznadırıyorlar sanki? Gerçekten düşününce farkettim bazı senetler hiç oltaya takılmıyorlar ya da başka teknik göstergelere... Ya da...

‘‘Ya sevmeyi bilmedim yıllarca ya sevince geç kaldım’’ demek lazım galiba
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Temel analizde önemli olan henüz koşmamış, fakat iyi koşacak, Atlet kağıtları bulabilmek diye düşünüyorum.
    Abi biz BRYAT'ı tespit ettiğimizde neden almadık? Hadi ben hissedeydim (AEFES ve DERIM) siz neden almadınız? Siz de mi başka hissedeydiniz? Her zaman diyorum bizim BRYAT gibi bir hissede çakışmamız lazım. Bu da yılda bir kez olsun yere bence...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Abi biz BRYAT'ı tespit ettiğimizde neden almadık? Hadi ben hissedeydim (AEFES ve DERIM) siz neden almadınız? Siz de mi başka hissedeydiniz? Her zaman diyorum bizim BRYAT gibi bir hissede çakışmamız lazım. Bu da yılda bir kez olsun yere bence...
    Mutlaka bir hissedeymişimdir. Hayırlısı bakalım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Tolga bey, Biliyorsunuz Teknikten hiç anlamıyorum. Grafiğe bakınca gördüğüm şey, sadece Geometri, pergel, cetvel, iletki, gönye, okul sıraları aklıma geliyor. Sizin listede Teknik olarak en kuvvetli sinyali hangi hisse veriyor, öğrenebilir miyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050

Bimaş mı oluyor.

8. Liste dışı kalanlar grafik taramalardan çıkmamış ancak bunlarada temel analiz puanı verilmiş listeye nasıl bakmalıyım aydınlatırsanız.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Sayfa 225/932 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •