“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Evet, Alka.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Hayrettir bunca zamandır analiz yapıyorum ALKA ile ilgili bir duruma hiç rastlamadım. Sadece kağıda inananlara, uzun vade yatırım yapanlara, bir de Temel Analizi iyi olduğu için alanlara kaznadırıyorlar sanki? Gerçekten düşününce farkettim bazı senetler hiç oltaya takılmıyorlar ya da başka teknik göstergelere... Ya da...
‘‘Ya sevmeyi bilmedim yıllarca ya sevince geç kaldım’’ demek lazım galiba![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Tolga bey, Biliyorsunuz Teknikten hiç anlamıyorum. Grafiğe bakınca gördüğüm şey, sadece Geometri, pergel, cetvel, iletki, gönye, okul sıraları aklıma geliyor. Sizin listede Teknik olarak en kuvvetli sinyali hangi hisse veriyor, öğrenebilir miyim.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Liste dışı kalanlar grafik taramalardan çıkmamış ancak bunlarada temel analiz puanı verilmiş listeye nasıl bakmalıyım aydınlatırsanız.
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Yer İmleri