Sayfa 513/1200 İlkİlk ... 134134635035115125135145155235636131013 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. pardon eksik oldu. elinde aksa olan veya aksa ile ilgili yorum yapabilecek olan var mı

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    simdi asaya hareket sig ve hacimsiz.

yani asaya cekic yada bacak atip tufaya getirebilir diye dusunuyom.

izliyoz bakalim.
    Hocam crdfa hakkında yorum temmuz da genel kurul var bedelsiz kararı cıkar mı temettüsü kasım da

3. CRDFA / Günlük

Kirilim takip edilmeli. Son günlerdeki hacim artışı fiyatın yukarı yönlü kırılma ihtimalini arttırıyor. YTD

Sn. Sacro senin yorumların da çok önemli. Sabah incelemistim senden önce yazdim ama kusura bakmazsin umarım.

4.  Alıntı Originally Posted by selectra90 Yazıyı Oku
    Sacro hocam ittifak holding e istersen bir göz at

send by selectra
     Alıntı Originally Posted by 23ortega Yazıyı Oku
    bu tür çapsız hikayesi olmayan hisselere bulaşmayın derim ben. Çok kaybım olmuştu bu hissede.

yatırım tavsiyesi değildir. herkesin aklı var...
     Alıntı Originally Posted by BağkurEmeklisi Ninja Yazıyı Oku
    Kurumsallık rakamla '0' yazıyla 'sıfır' olan bir fimadır kendileri ancak cüzi de olsa kar edebilen, defter değerinin nerdeyse 1/3 ünden işlem gören bir hisse. 1.80 den beri almak için takibimde uzun vade de 5 tlden okutulabilecek çapsız bir hisse. Şirketin hikayesi ucuz olması ve el-mahkum tahtasını yapacak olmaları. Tekke çorba korelasyonu, formasyonu ne derseniz diyin.
    ITTFH 2.00 ustune atmis bugun , ufaktan baslamis harekete...

5. bilanço beklentisiyle almıştım,
    dünkü haber üstüne baya iyi oldu.
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/611329
    orta-uzun vade için fiyat hala uyun olabilir.
     Alıntı Originally Posted by serwew Yazıyı Oku
    pardon eksik oldu. elinde aksa olan veya aksa ile ilgili yorum yapabilecek olan var mı

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

7. Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

Alıntı Originally Posted by emredalgic Yazıyı Oku
    bende ona bakiyordum. borsanin ralliye 12 ocakta basladigini dusunursek, petkm de o zamandan beri garanti getirili fonlar gibi yukselmis. hatta 5-8 mayista sicramasi var.

petkm
    12/01 acilis 3.52
    08/06 kapanis 5.75
    getiri 63%. 6 ayda.

simdi arada bazi hisseler firliyor, batiyor cikiyor vs. bu heyecan yasanabilir tabi ama petkm gibi garanti hisseler varken butun gun bu analizler hengameler neden
    su hisseyi stop lossla takip etsen. 100bin koyup ekrani kapatsan. aylik maasin 10bin tl ye geliyor

---------------------------

Tupras da ayni.
    12/01 fiyati 66.70
    07/06 fiyati 98.25
    6 ayda getiri 47%.
    hatta tuprasin cikisi daha gerilerden basliyor fakat ivmesi petkm kadar dik degil.
    Kagidin adi petkim gerisi yalan.

Yeni asels bu.

Her yerden alan kazanacak
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 513/1200 İlkİlk ... 134134635035115125135145155235636131013 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •