Sayfa 580/1003 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Dönüşen fonlarin içeriğini görmek için Kap açıklamasını beklemek durumunda mi kalacagiz normal olarak. Benchmark üzerinden fikir yürütmek durumunda kalırız bir süre.

2.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Dönüşen fonlarin içeriğini görmek için Kap açıklamasını beklemek durumunda mi kalacagiz normal olarak. Benchmark üzerinden fikir yürütmek durumunda kalırız bir süre.
    Yönetim şirketleri hiç değilse ilk içeriği açıklasalar iyi olur.Yoksa 8 şubata kadar içerikte ne var öğrenemeyiz.

Bu arada dönüşen fonlarda hala binlerce kişi var, acaba dönüşümden haberdarlar mı, yoksa koymuşlar parayı unutmuşlar mı ciddi merak içindeyim.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yönetim şirketleri hiç değilse ilk içeriği açıklasalar iyi olur.Yoksa 8 şubata kadar içerikte ne var öğrenemeyiz.

Bu arada dönüşen fonlarda hala binlerce kişi var, acaba dönüşümden haberdarlar mı, yoksa koymuşlar parayı unutmuşlar mı ciddi merak içindeyim.
    Bende AFS vardı, dün sattım. AFS sağlık değilde enerji fonu olsaydı belki kalabilirdim

4. Yas ++1,61

5. Ktm %+0,386
    mac %+0,105
    mps %+1,032
    opb %+0,593
    sua %+0,227
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

6.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Ktm %+0,386
    mac %+0,105
    mps %+1,032
    opb %+0,593
    sua %+0,227
    sn lemon her gece hiç aksatmadan fonların yeni getirilerini paylaşıyorsunuz, teşekkür ederim.
    Saat 00.10 olduğunda gözüm sizin mesajınızı aramaya başlıyor.
    Keşke portföyü çeşitlendirseniz de Tefas'a ihtiyaç kalmadan geceden öğrensek getirileri sayenizde.
    Olmazsa başlık müdavileri olarak her fondan bir parça aldıralım size.

Tekrar teşekkürler.

7. suc 0.31%
    eib 0.09%
    kub 0.88%
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    sn lemon her gece hiç aksatmadan fonların yeni getirilerini paylaşıyorsunuz, teşekkür ederim.
    Saat 00.10 olduğunda gözüm sizin mesajınızı aramaya başlıyor.
    Keşke portföyü çeşitlendirseniz de Tefas'a ihtiyaç kalmadan geceden öğrensek getirileri sayenizde.
    Olmazsa başlık müdavileri olarak her fondan bir parça aldıralım size.

Tekrar teşekkürler.
    Rica ederim, hep beraber bir aile olarak buradayız. Keşke elimden daha fazlası gelse ama bilgim kıt daha fazla katkı sağlamayı isterdim. Bu vesile ile konuya katkı veren bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara şükranlarımı sunarım.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Sayfa 580/1003 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •