Sayfa 66/602 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu arada agyo yıllık listede yokmuş ama normalde olması gerekenlerdendi ...mebes yarın günlerden eşşek ıhlgm günü olurmu ne dersin ?
    Celik hocam inanın. Bende Ihlgm yi yazacaktim . Hatta ilave IEYHO, YGGYO, CMTAS , IHLGM , YARININ listesi olabilir...

2. Birde ÖZBAL,

3. Üstad yyapi 0.60 lardan onermistin, şimdiki fiyatları bana çok geliyor, ne dersin

4.  Alıntı Originally Posted by nirvana7 Yazıyı Oku
    Üstad yyapi 0.60 lardan onermistin, şimdiki fiyatları bana çok geliyor, ne dersin
    olabilir satış kararları tamamen size ait ben sadece paylaşıyorum sizler gereğini yapın kimseyi bu konuda etkilemek istemem

5.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Birde ÖZBAL,
    henüz değil gibi üstte drenç var güçlü 6.80 civarına kadar marj verebilir.ytd

6. 6 ayda %400 getirmiş bir kağıt. IHLGM 10 seneki önce 7.5 ları görmüş şu anda bedavanın bir tık üstünde. IEYHO yine aynı durumda ucuz kağıt almak bence daha mantıklı....

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    henüz değil gibi üstte drenç var güçlü 6.80 civarına kadar marj verebilir.ytd
    O zaman iskenderun ISDMR olur ): ):

8.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    O zaman iskenderun ISDMR olur ): ):
    onun yolu uzun bu fiyatlar bedava bana göre lakin hisselere yetmiyor para 10.milyon paran olacak yıllıkta olan listedeki hisselerden alacaksın parayı katlıyacaksın ..

Sayfa 66/602 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •