Kolay gelsin iyi çalışmalar. Armda'da çanak ya da flama benzeri bir oluşum görüyorum haftalık grafiklerde. Kontrol etme şansınız olabilir mi?
Son yükselişin düzeltmesini fibo % 61.8 cıvarı tamamlayarak yönünü yukarı çevirmiş.Bu hafta% 24.60 lık bir yüseliş yapmış ve tavanda.Önünde fibo %0.38 seviyesi olan 65.35 fibo % 50 seviyesi 70.80 seviyesi bulunuyor.Günlükte ise RSI 75 üzeri aşırı alım seviyelerine dayanmış .Kesinlikle YTD.
PAPIL son yükselişin fibo 0.618 22.84 yakın 22.92 değdi burası aynı zamanda MA 22 ortalama seviyesiydi.Boşluğuda aldın daha ne kaldı geriye.Spek efendi kaçarın yok.ytd.
Hocam selamlar .İşte olduğunuzu biliyorum Kolay gelsin.Bizde gündüzleri burda nöbet bekliyoruz.Akşamları yükünüz hafiflesin diye ne gelen var ne giden .Can sıkıntısı olunca bizimde çenemiz düşmüyor maşallah.PAPIL speğiyle oyun oynuyoruz.Bakalım kim kazanacak ytd.
PAPIL 22.20 desteğini umarım kırmaz.Şimdilik 22.20 kadar indi benim için kapanış Tıllson 22.53 üzeri yeterli.+8 den -3.50 dek indirdiler.Birazdaha maliyet düşürdüm.Ben orta vade için taşıyorum .YTD.
OYLUM hareketli.. Destekleri 4.90 ve 4.85 le izliyorum .YTD.
Son düzenleme : esma; 13-01-2021 saat: 15:42.
Yer İmleri