Sayfa 818/940 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 6,537 - 6,544 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Cümleten hayırlı sabahlar ve bereketli bir gün olur inşaAllah.KLMSN dan erken çıkmışız.PAPIL kızımız buyumuş koşmaya başlamış maşaAllah....Nazar değdirmeyin sakın haaa
    PAPIL kızımızı al-sat yaparak lotlarımızı çoğaltarak yolumuza devam ediyoruz.İlk partiyi 24.48 ikinci partiyi 24.85 ten verdik ve 23.78 den lotları çoğaltarak yerine koyduk.Kesinlikle YTD.Söylediklerim sadece beni bağlar.
    Hocamızın rakamları mükemmel 25.08 kanal direncini yazmıştı 25.00 dan döndü.Tebrikler hocam...
    YTD
    Son düzenleme : esma; 13-01-2021 saat: 12:00.

2. Değerli Prof Hocam PAPIL için 24.48 önemli kanal direnciydi aşarsa 25.08 direncini hedefler demiştiniz.Belki erken ama orta vadede dirençleri yazmanız mümkün mü?Yazdıklarıma biraz espiri katmaya çalışıyorum umarım ortamın ciddiyetini bozmuyorumdur.
    Genelde bende fiboyu esas alıyorum.Bir hisseyi ortalamalar ve indikatörler AL sinyali oluşturmadan önce yakalayan en güzel gösterge FİBONACCİ dır.Geri dönüşlerde genelde % 50 ve % 61.8 fiboyu esas alırım. Sizlerin farklı tecrubelriniz ve bilginizden faydalanmak istiyorum.Kanal çızimlerinde Lin veya long grafiklerle çizilen grafiklerde destek ve dirençler farklı çıkıyor.Günlük grafiklerde lın haftalık ve aylıkta long kullanır genelde.Ama hocalar PAPIL için günlükte hem long hemde lın kullananlar var.bu konudada tecrubelerinizi merak ediyorum.saygılar sunuyorum.
    Son düzenleme : esma; 13-01-2021 saat: 12:11.

3. Orta vadeli hisselerimden CEMTS ve USAK tanda bu gün bir hareket bekliyorum .Bakalım hayırlısı...YTD.

4. Sevgili Prof . Lütfen bi endekx yorumunu alabilirmiyiz Rica etsem 🙏

5. Hocam skbnk rica edebilir miyim zahmet olmazsa ayrıca esma hocam yazmış sağolsun vkfyo için sizinde ekleyeceğiniz bi şeyler varsa duymak isterim teşekkürler

6. Hocam olmip yorumu rica etsem alabilir miyim?

7. kullandığım tarama da seans bazında çıkan hisseler özellikle hacim artışı nı ve mfı dikkate alırsanız iyidir.!!!
    bunun yanında bu tarama da hemen gidecek diye bir şey yok.!
    size paylaşım da bulunuyorum ki özellkle esma hanımla da biraz paralel sistem taraması.!!

fibo 100 değerini kıran hisseler .!!en dipten son tepeye çizeln fibo trendini aşanlar.!!

[IMG]https://www.tradingview.com/x/3**77XPy/[/IMG]
    fibo 1 trendini aşağı kıranlar..yani son zirveyi aşamayıp dönenler..!!

bu sistem iz süren şeklinde trendi süzmek adına iyidir.!!
    bu tarama da onun içindir.!!
    çok başarılı bulduğum bu topiğe bunu eklemek istedim.!!
    saygılarımla

8.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    KOZAL ; 108.50 kapanış...
    Yukarıda yazdığım ; 114.90 direnci önemli... Devam ediyor..geçerse ; 119.60 - 123.10 takip edilecek...
    Burayı da geçerse tutulmaya devam edilebilir ve biraz daha hareketlenebilir hedef direnci ; 141.50 olur...
    Y.T.D.
    Hocam kozal için hedef te degişen bir durum varmidir.

Sayfa 818/940 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •