Aşı uygulanacak grup sıralaması açıklandı
![]()
Aşı uygulanacak grup sıralaması açıklandı
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ekonomik krizden bunalan esnaf Ankara Kalesi'nden den kendisini böyle attı!
Esnaf olduğu söylenen bir kişi, Ankara Kalesi surlarından aşağıya atlayarak intihar ettiği görüldü. Görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
https://www.habererk.com/gundem/ekon...i-h140933.html
Bankalar otelleri takibe aldı.
Pandemi sürecinden ağır darbe alan turizm sektöründe yeni kriz kredi borçları olarak gösteriliyor.
Salgının vurduğu sektörlerden turizmde kredi borçları büyüyor. Bankalar, geçen yıl kredi borcu yüzde 17 artarak 6.7 milyar dolara çıkan Antalya’daki otelleri takibe aldı.
Sektör ise kredilerde yeniden yapılandırma bekliyor.
Dünya’nın haberine göre, yoksa otellerin el değiştirebileceği belirtiliyor.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) verilerine göre Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden turizmin kredi borcu, 16,5 milyar dolara çıktı.
Bankaların, korona virüs salgınından en fazla etkilenen sektörlerden turizm sektörünün belirleyicisi Antalya’yı takibe aldığı, sektörün de kredilerde yeniden yapılandırma beklediği belirtiliyor.
https://www.finansgundem.com/haber/b...e-aldi/1542802
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sağlık Bakanı Koca: "Şu an itibarıyla birinci doz aşısını olan sağlık çalışanı sayısı 100 bini geçti."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sinovac CEO'su Veydong, "COVID-19 aşısının etkisi enfeksiyon riski yüksek gruplarda denendiği için "düşük" çıktı." açıklaması yaptı. / Dünya gazetesi
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in düzenleyeceği basın toplantısı öncesi teknik direktör Fatih Terim Türk Telekom Stadı'na geldi. Fatih Terim ve Mustafa Cengiz ile görüşme gerçekleştiriyor.
Saat 14:45 itibariyle aşı yaptıranların 148313’e yükseldi
8 Ocak itibarıyla Merkez Bankası
- Brüt döviz rezervleri 48,68 milyar dolar oldu(Önceki $49,97Mlr)
- Altın rezervleri 43,89 milyar dolar oldu(Önceki $43,24Mlr)
- Toplam rezervleri 92,56 milyar dolar oldu(Önceki $93,21Mlr)
Merkez Bankası net uluslararası rezervleri 8 Ocak itibarıyla 13,62 milyar dolar oldu(Önceki 13,69mlr)
Yer İmleri