Aþý uygulanacak grup sýralamasý açýklandý
![]()
Aþý uygulanacak grup sýralamasý açýklandý
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ekonomik krizden bunalan esnaf Ankara Kalesi'nden den kendisini böyle attý!
Esnaf olduðu söylenen bir kiþi, Ankara Kalesi surlarýndan aþaðýya atlayarak intihar ettiði görüldü. Görüntüler sosyal medyada büyük yanký uyandýrdý.
https://www.habererk.com/gundem/ekon...i-h140933.html
Bankalar otelleri takibe aldý.
Pandemi sürecinden aðýr darbe alan turizm sektöründe yeni kriz kredi borçlarý olarak gösteriliyor.
Salgýnýn vurduðu sektörlerden turizmde kredi borçlarý büyüyor. Bankalar, geçen yýl kredi borcu yüzde 17 artarak 6.7 milyar dolara çýkan Antalya’daki otelleri takibe aldý.
Sektör ise kredilerde yeniden yapýlandýrma bekliyor.
Dünya’nýn haberine göre, yoksa otellerin el deðiþtirebileceði belirtiliyor.
Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) verilerine göre Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden turizmin kredi borcu, 16,5 milyar dolara çýktý.
Bankalarýn, korona virüs salgýnýndan en fazla etkilenen sektörlerden turizm sektörünün belirleyicisi Antalya’yý takibe aldýðý, sektörün de kredilerde yeniden yapýlandýrma beklediði belirtiliyor.
https://www.finansgundem.com/haber/b...e-aldi/1542802
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Saðlýk Bakaný Koca: "Þu an itibarýyla birinci doz aþýsýný olan saðlýk çalýþaný sayýsý 100 bini geçti."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sinovac CEO'su Veydong, "COVID-19 aþýsýnýn etkisi enfeksiyon riski yüksek gruplarda denendiði için "düþük" çýktý." açýklamasý yaptý. / Dünya gazetesi
Galatasaray Baþkaný Mustafa Cengiz'in düzenleyeceði basýn toplantýsý öncesi teknik direktör Fatih Terim Türk Telekom Stadý'na geldi. Fatih Terim ve Mustafa Cengiz ile görüþme gerçekleþtiriyor.
Saat 14:45 itibariyle aþý yaptýranlarýn 148313’e yükseldi
8 Ocak itibarýyla Merkez Bankasý
- Brüt döviz rezervleri 48,68 milyar dolar oldu(Önceki $49,97Mlr)
- Altýn rezervleri 43,89 milyar dolar oldu(Önceki $43,24Mlr)
- Toplam rezervleri 92,56 milyar dolar oldu(Önceki $93,21Mlr)
Merkez Bankasý net uluslararasý rezervleri 8 Ocak itibarýyla 13,62 milyar dolar oldu(Önceki 13,69mlr)
Yer Ýmleri