Býst: Pegasus'ta iþlemler ve bekleyen emirler iptal edilecek
Býst: Pegasus'ta iþlemler ve bekleyen emirler iptal edilecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa Ýstanbul : PGSUS.E sýrasýnda gerçekleþen hatalý iþlemlerin incelenmesi sebebiyle sýra geçici olarak iþleme kapatýlmýþtýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TAV/HAVALÝMANLARI/ÞENER: AÞI PASAPORTU KESÝN GELECEKTÝR - EKOTÜRK
14.01.2021 11:37:09 TAV/HAVALÝMANLARI/ÞENER: AÞI PASAPORTU KESÝN GELECEKTÝR - EKOTÜRK
HER ZAMAN hayali vardý ya...þanghay 5 lisi...iþte böylece gireriz oraya..bir dahada çýkaMAYIZ
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Borsa Ýstanbul : PGSUS.E sýrasýnda bir üyenin maddi hata nedeniyle iþlem iptal talebinin incelenmesi nedeniyle sýra saat 10:18:56'da iþleme kapatýlmýþtýr. Yapýlan inceleme sonrasýnda iþlemlerin iptal edilmesine karar verilmiþ olup sýranýn kapatýldýðý ana kadar gerçekleþen tüm iþlemler ve sýrada bekleyen tüm emirler BÝAÞ Yönetmeliðinin 33/b maddesi uyarýnca iptal edilmiþtir.
Sýra saat 14:00' da iþleme açýlarak sýrada 14:00 - 14:15 saatleri arasýnda açýlýþ seansý yapýlacak ve sýra saat 14:20'den itibaren Sürekli Ýþlem bölümünde yeniden iþleme açýlacaktýr.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Pazar günü oynanacak olan Beþiktaþ-Galatasaray maçýný Cüneyt Çakýr yönetecek
Saat 13:20 itibariyle covid 19 asisi yapýlanlarýn sayýsý 90984’e ulaþtý
Yer Ýmleri