Sayfa 52/123 İlkİlk ... 242505152535462102 ... SonSon
Arama sonucu : 983 madde; 409 - 416 arası.

Konu: AYES - Ayes Çelik Hasır ve Çit

  1.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    Sirkete telefonda sormustum yatirimci iliskilerine. Zaten oraya koyduklari vatandaş emin olun şirketi bizim kadar iyi tanimiyor. Buna bahse girerim. Ama bu sirketin pazar degisikligi.gibi bir niyeti gercekten yok. Olsa ben sezinlerim. Yönetimi birsekilde ellerinde tutup böyle devam etme derdindeler, Çesan çelik ile beraber.
    Iyide halka açıklık arttıkça, bunların yönetimi ellerinde tutmaları imkansız hale gelir.yarin ,öbür gün yüzde 10-15 toplayan söz hakkı olur.ya kendileri borsa dışından ortak lardan hisse alacaklar şuana kadar böyle bir kap gelmedi yada borsadan toplayacak lar böyle bir kap ta gelmedi.

  2.  Alıntı Originally Posted by Tuncay2534 Yazıyı Oku
    Iyide halka açıklık arttıkça, bunların yönetimi ellerinde tutmaları imkansız hale gelir.yarin ,öbür gün yüzde 10-15 toplayan söz hakkı olur.ya kendileri borsa dışından ortak lardan hisse alacaklar şuana kadar böyle bir kap gelmedi yada borsadan toplayacak lar böyle bir kap ta gelmedi.
    zaten bu hissede vakti gelince rekor yükselişler olacaksa ( ciro/kar/piyasa değeri kriterlerine göre bu mutlaka olacak önümüzdeki dönemlerde çünkü gerçekten çok ucuz kaldı bu şirket) yönetime karşı bir kişi yada grup söz hakkı çoğunluğu elde etmek için hisselere saldırma neticesinde olacaktır. şuanda en fazla oy hakkı ÇESAN ÇELİK te %9 hisse oranına ve oy oranına sahip. bakalım zaman içinde kimler keşfedecek bu güzel şirketimizi.

    dilovasında 1 fabrika, izmirde 1 fabrika, izmirde OSB 20 dönüm fabrika arsası, arnavurköyde 2,650 m2 kooperatif arsası. 2 tane şuan aktif olmasa bile enerji ve tarım iştiraki.. bunların hepsini bugün sıfırdan elde edeyim desen bugünün pandemi şartlarında imkansız edemezsin, 0 ihtimal. bakın bizim şirketin pazarlamacısı müşterilerden randevu bile alamıyor, virüs nedeniyle artık kimse kimseyle yüzyüze görüşmek istemiyor zorunlu olmadıkça. AYES , sadece marka bilinirliği ile şuandaki piyasa değeri eder. ne hisseler ne fiyatlara geldiler. Ayes birçoğundan daha fazla ederi olan bir şirkettir. 1,5 milyar tl piyasa fiyatına getirseler , kim ne diyebilir, diğer bist şirketleriyle kıyaslama yapılırsa....

    ben filmin taa sonuna kadar bekleyim yarım milyonumu alıp kaçarım..

  3.  Alıntı Originally Posted by ekonom Yazıyı Oku
    Yakın bi arkadasim bi hisseyi topluyor..bende bi araci kurumun il mudurunu aradim..al tut dedi..iki gundur sirketi inceliyorum..cogu sey olumlu..olumsuz olan pazarı ve ege baglantisi olusuo ( kendim de egeliyim ..egeli sirketleri prensip olarak sevmiyorum . Nerde kata kulle varsa onlarda)hatta ilk alımı mı dün ve bugün yaptım..tabi sizin ki gibi sífır maliyet degil..hisse toplaniyor mu yoksa pazarlaniyormu anlamadim..forumun neredeyse tum geriye sayfalarini okudum..kap haberlerine baktim.sirket biraz ketum..tahtanin gercekten bir tahtacisi olduguna inaniyormusunuz..ya da hisselerin toplandigina dair gecen seanslara dair emareler varmiydi..

    bu hissenin pazarlanması için önce piyasa değerinin uçuk rakamlara çıkarılmış olması lazım ortak. bak yukarıda piyasa değerinin neye göre, hangi kriterlere pay biçilmesi gerektiğinden bahsettim. gerisine sen karar ver. aracı kurum ilmüdürü de olur verdiyse demek doğru yoldayız. sadece sabır.

  4. Bosverin yaslanın arkanıza bilançoyu bekleyin sonunda muhakkak tepki verecektir...güzel bir bilanço bizi bekliyor...
    Kendi kusurunuzun hamalıyken
    Başkalarının kusurunu kınamayın...

  5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bosverin yaslanın arkanıza bilançoyu bekleyin sonunda muhakkak tepki verecektir...güzel bir bilanço bizi bekliyor...
    Sn metehan, buyuk baligi yakaladik, tepki bizi kesmez artik, 1 x10 peşindeyim ben. Almadan birakmam. Bir adet suv TOGG hayalim var, zaten o zamana anca satişa konur

  6. 7300 lotla taban çekti aman ne korktum hemen satışa yazıyorum ytd.

  7.  Alıntı Originally Posted by webmaster Yazıyı Oku
    7300 lotla taban çekti aman ne korktum hemen satışa yazıyorum ytd.
    gerçekten bu lotla taban yemesi komedi...
    Kendi kusurunuzun hamalıyken
    Başkalarının kusurunu kınamayın...

  8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    gerçekten bu lotla taban yemesi komedi...
    sinirleri bozma niyetinde. bilançoya kadar daha aşağılar olası. ben kendi adıma 2023 e kadar satmayı asla ve asla düşünmüyorum eğer hedefime daha önce gelirse ne ala. isbir holdingi erken sattım. bunu isterse kotta çıkarsınlar yine satmayacağım. hadi enkötünün de en kötüsü oldu diyelim , hani kottan çıksa bile hersene temettüsü yeter. önümüzdeki yıllarda agresif temettüler verecektir.

Sayfa 52/123 İlkİlk ... 242505152535462102 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •